Mit lát egy hat hetes baba? És kb milyen távolságra?
Figyelt kérdés
Ha közel hajolok a babámhoz látom, hogy megismeri az arcomat, de ha messzebb állok tőle akkor is lát?2008. okt. 8. 21:02
1/5 anonim válasza:
Mostanság fogod majd észrevenni, hogy jobban lát:-) Én a kiságyra tett forgókán vettem észre, hogy lesi, ahogy mozog. Innen kezdve egyre messzebb és egyre jobban fog látni:-)
2/5 anonim válasza:
Szia! Ha messzebb állsz akkor csak a hangodat tudja beazonosítani, nekem azt mondta a védőnönk, hogy teljesen tisztán 3 hónaposan lát, de ahogy írod is az anyukákban van egy fajta belső ösztön h közel hajol a babácskához és meg is van a boldogság, h felismer bár még nem lát jól! Sőt azt is mondta h amikor elkezdenek egyre jobban látni az élénk színek keltik fel az érdeklődésüket4 Valóban igaza volt nekem 4,5 hónapos a kislányom piros macikát ültettem a feje mellé a kiságyba a másikba meg citromsárga plüsst és imádja mind a kettő játékát4 Sőt most már ha fel kell hason gagyarászik nekik! Jó babázást! üdv.
3/5 anonim válasza:
pampers.hu van egy olyan hogy mit lat a baba..kersd meg..
5/5 anonim válasza:
bocsi meg mindig en vagyok ha erre a linkre rakantintasz be jonn egybol nekem tetszik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!