4/8 anonim válasza:
Csak azt nem tudom mitől van minegyik főzeléknek olyan íze, mint amikor kinyitod konzervkaját?
Anno sokat hátizsákoztunk és sok konzervet ettünk, még a szauk is ollan, tök mindegy melyik gyártóé.
Tegnap HIPP Juniormenüt adtam a lányomnak (amúgy 4 üveg 1050 forint a Metróban) és még párom is megjegyzete, hogy tiszta konzervillata van.
Mindig van itthon vésztartalék, de régebben is inkább főztem, most meg már azt eszi, amit mi.
5/8 Bea24 válasza:
Ez egy nagy reklám! Nem hinném, hogy jobb lenne a saját készítésű bébiételnél, és nem utolsó sorban drága is. 4 éves korában is bébiételt fogtok adni a gyermeketeknek? Ha olyan szigorúan vizsgáLJÁK őket, mint ahogy állítják, akkor pl az ovko bébidesszertbe, hogy találhattak növényvédő szert?
6/8 anonim válasza:
Engem nem győzött meg! Pontosan azért, mert ez is egy reklám... és ugye a reklámok nagy része nem teljesen tükrözi a valóságot!! Emellett néha veszek bébiételt a gyerekemnek, de csak szükség esetén kap azt, másképpen én főzök neki.... Nem hinném, hogy attól beteg lesz.. a 3 nagynak is itthon főztem, makk egészséges kamaszok...
7/8 anonim válasza:
Köszi az infót!
Bár én is magam fözök a babámnak,csak ritkán kap bébiételt!
8/8 anonim válasza:
én nem gondolom, hogy bármivel is rosszabb lenne az üveges bébiétel, mint az otthoni sőt. én sem eszem meg már legtöbbször azokat a gyümölcsöket, zöldségeket, amiket az áruházakban kapni, mert semmi közük ahhoz, amit még 10 éve vettem. általában ízetlenek (vagy rossz ízűek), szagtalanok és megfájdul tőlük a hasam, ami egy igazi gyümölccsel-zöldséggel még soha nem fordult elő. persze nyáron tömöm magamba ezerrel ezeket, de szerintem nincs abban semmi rossz, hogy az ember nem akar műanyag zöldségből főzeléket főzni. tényleg csak akkor lesz íze, ha az ember agyon fűszerezi, azt meg egy babának nem kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!