Tea vagy víz? Mit iszik a babád? És miből, cumisüveg, csőrös pohár, sima pohár?
Köszi a válaszokat.Igen, még napközben is szopizik, gondolom ha szomja lenne, inna.Csak rokonok néha mondják hogy "miért nem teát adok?"Mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga:-)Én is vizzel oltom a szomjam, miért baj ha a gyerekemnek is ezt akarom adni, jobb mint a tea, meg üdítők.Kólát, meg ilyesmiket pedig eszem ágában sem lesz adni majd neki, magam sem élek velük.
De amúgy már kínáltam teával, de azt sem itta jobban.
16 hós kislányom van, még szopik is, de amellett 95%-ban vizet iszik, pohárból. Tud inni vizespalackból is. Sose volt csőrös pohara se cumisüveg. 6 hsó korától tanítottuk neki a poharazást, kb. 1 éves kora óta cseppmentesen tud inni belőle. de a fő folyadékforrás szintén 1 éves koráig az anyatej volt. A nagy nyári melegekben sem adtam neki plusz vizet, inkább gyakrabban szoptattam.
szerintem butaság és felelőtlenség cukros üdítőket, teákat adni a gyerekeknek. semmi szükségük rá. ott van példának a féjem unokahúga vagy az én unokaöcsém: mindkettőnek tönkrement jópár tejfoga az állandó teaivástól cumisüvegből. nagyon csúnya volt elől a foguk, mintha rohadna vagy ilyesmi. :(
vagy amikor este 7-kor kólával itatják a 14 hós gyereket cumisüvegből. mindenki azt csinál a ygerekével, amit akar, ez nyilván így van, de azért az ilyen dolgok kiverik nálma abiztosítékot. szegény gyerek! a szüleire van bízva, ők a felelősek érte, ők meg ezt teszik vele, ő meg még az egésznekni cs tudatában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!