Tápszeres 4 honap körüli babátokat miből kináljátok folyadékkal? Cumisüveg, csörös pohár? Bár amiket én néztem csepegésmentes poharakat 6,12honapos babáknak ajánlották? !
Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 16:21
1/7 anonim válasza:
Szia! 3,5 hónapos a lányom. Pár hete csőrös pohárból itatom, már egész ügyes. MAM csepegésmentesünk van, szereti nagyon. Próbáljátok ki, én úgy voltam vele, jobb ha mielőbb megszokja. Mondjuk még csak vizet iszik néha, de később a teát, gyümilevet semmiképp nem akartam cumisüvegből adni a fogai miatt.
2/7 anonim válasza:
Hali!
Mi 6 hónaposak vagyunk, és én is ezt szerettem volna kérdezni, mert eddig csak anyatejet kapott.
Tegnap vettem Avent-es varázsitatót, remélem jó lesz neki...
3/7 A kérdező kommentje:
hol tudok rendelni a netrő ilyen poharat?A brendonba nincs.
2009. febr. 10. 16:37
4/7 anonim válasza:
Nincs felétek DM? Ott van Avent és MAM is.
5/7 anonim válasza:
Mi az Avent varázsitatót használjuk, csepegésmentes, és nagyon szereti 5 hós kisfiam. (4 hónapos kora óta használom, addig a vizet cumisüvegből kapta).
6/7 anonim válasza:
Szia!
Próbáld meg sima szimplás pohárból itatni.Ez a régi fajta kávéspohár,kifelé hajlik a széle,nekem 6db-ost sikerült vennem egy 100 forintos üzletben,600 Ft-ért.Üvegből van,de vastag,szal nem törik.4hós volt a fiam,mikor kipróbáltuk,és most,mikor 6 hós már gyönyörűen iszik belőle,persze én fogom a poharat.
Egy szülésznő mesélte nekem,h neki nem volt teje,és az elejétől fogva ilyen pohárból itatta,mert már az újszülöttek is tudnak pohárból inni.
Úgy gondoltam,h így nem szokik rá,hogy egész nap cumisüvegezzen,vagy a csőrös poharat szopogassa.
7/7 anonim válasza:
Szia! A babám anyatejes volt. 1hós koráig cumisüvegből kapta és 1 hósan kezdett szopizni, 6 hósan kezdtem plusz folyadékot adni neki pohárból - pár hét alatt megtanult úgy inni hogy nem folyt mellé és én fogtam a poharat. 16 hósan most már egyedül iszik ő fogja a poharat és nem megy mellé. Én is a sima poharat tudom javasolni, bár macerás ha nem otthon vagy, de szerintem megéri, ez az én tapasztalatom. Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!