Csőrös pohár mikortól és milyet?
6 hósan próbáltuk először Dm Babylove üveggel (Nüby szélesfejű szilikonos).Nem tudott még belőle inni, nem jött rá a technikára aztán rájöttem, hogy túl nagy a feje és nyomja az orrát.
8 hósan vettem a Rossmannban Babydreamet(szintén Nüby, keskenyebb fejű de ugyanúgy szilikonos) és kb 2 másodperc alatt rájött és ivott is belőle.Vettem egy másikat is, azzal váltogattuk, innivalót csak ezekből kapott.
Most elsején lett 10 hós, elővettem a régi szélesfejűt, mostmár ezzel sincs gondja, nem nyomja az orrát.Vettem ebből is egy váltást.
Meggyőződésem, hogy ha 6 hósan a keskeny fejűt veszem neki, akkor onnantól inna itatópohárból.
Amúgy nagyon szeretem ezeket a poharakat, könnyen tisztíthatóak és nem csöpögnek egyáltalán.
Holnap kipróbálom, hogy a reggeli tápszert megissza-e belőle, mert akkor megszabadulnánk a cumisüvegektől is.
10,5 hós kiscsaj anyuja
4 hónapos kora óta folyamatosan próbálom. Most 8,5 hónapos, úgy iszik az Aventes csőrösből, hogy nincs benne a szelep. :)
Szóval neki sok meló volt vele, hogy szívni kellett. Most már kezd ügyes lenni, nem mindig lesz vizes a hasáig. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!