Keresztszulo leszek. Mit kell vegyek az ajandekon kivul?
A szülőkkel beszéld meg, mert mindenhol más a szokás. Egy barátnőmnek pl meg kellett vennie az ajándékon kívül a keresztelőruhát. Nekem csak ajándékot "kellett" vennem.
Hidd el, nem ciki, nyugodtan kérdezz rá.
Kérdezd meg a szülőktől, hogy mit várnak tőled.
Amikor én a tesómék kisebbik fiának a keresztanyja lettem, csak ajándékot vittem. A keresztelő ruháját "örökölte" a bátyjától, tortát a sógornőm sütött, a szertartás meg ingyenes volt.
Most, hogy az én fiamnak intézzük a keresztelőjét, eszembe se jutott, hogy a leendő keresztszülőkkel megvetessem a ruhát. A gutaütés kerülgetne, ha nem én vehetném meg neki. Tortát én is sütni akarok, meg szerintem anyós is süt, arra nem költünk. Plusz a hidegtálakat is én állítom össze. A szertartás szintén ingyenes. Virágot esetleg a templomba lehet vinni, hogy kicsit díszes legyen, de ezt megintcsak a szülőkkel és a pappal kell megbeszélni. A babának felesleges a virág.
Meg nincs megkeresztelve a lanyunk, de mar a kereszt szulok fel vannak kerve.Kulfoldon elunk es lehet csak 1 ev mulva megyunk haza.
Mi kozoltuk a kereszt szulokkel, hogy eszukbe ne jusson akarmit is venni!!
Se ajandek se semmi!!!
Nem azert kereszt szulok,hogy ok oltoztessek fel a gyerekunket.
Persze ha velunk tortenik valami akkor Nekik kell felnevelni, de amig mi elunk addig a mi dolgunk!!
Csunya dolog akarmit is elvarni szerintem.Amit szivbol adsz azt orommel fogadjak, de ne kenyszeritsenek semmire szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!