9 hónaposnak Danone Könnyű és finom gyümölcsjoghurt? Van aki adja? Lehet egyáltalán?
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 16:52
1/8 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy natúrt adjak neki, és keverjek bele gyümölcsöt.
2/8 anonim válasza:
Adom, szereti, semmi baja tőle. A barackos a kedvenc.
3/8 anonim válasza:
én natúrt adok neki (cserpes márkájút), és én keverem bele a gyümölcsöt, pl banánt, így tartalmasabb.
A danone-ban van a legtöbb adalékanyag, annál sokkal jobb pl a spar-os joghurt minőségre
4/8 anonim válasza:
Mondjuk én 10-11 hótól adtam joghurtot a babámnak, de mindig is a könnyű és finomat.
Mindegy, mit adsz a babádnak, csak ne activiát vagy más bifiduszos, emésztést módosítót. 2 éves kor alatt a gyártó sem javasolja.
5/8 anonim válasza:
Nekem 11,5 hónapos a kisfiam, de még nem evett, se krémtúrót, sem izesitett joghurtot, csak babajoghurtot, vagy pudingot.
Natur joghurtot, kefirt viszont adok neki.
6/8 anonim válasza:
a gyümölcsjoghurt nem javasolt ilyen piciknek, az adalékanyagok miatt, nekünk is kérte a doki,hogy csak a natúrt adjam a babának (szintén 9 hós), abban nincs sok hozzáadott a baba számára káros adalék
7/8 anonim válasza:
Csak natúrt adok gyümölccsel 9 hónapos.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a váaszokat.
Bár nem hinném,ha 1* 1* kap akkor bármi kárt okoznánk nekik:)
Én sem arra gondoltam,h reggeli-ebéd-vacsi minden nep ez lenne.
Mégegyszer köszi a válaszokat.
2010. máj. 4. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!