Melyik gyümölcsjoghurt finom?
Ma már csak mü joghurtot árulnak,vagy miért nem ízlik?
A gyümölcs darabokat is csak keresem de nincs benne.
Nekem a Tesco-s kicsi (fehér pohárban) ami négyes csomagban van nagyon tetszik és van benne egy kis gyümölcs darab is. Illetve az a másik fajta ami kancsó szerű csomagolásban van, nem ivójoghurt, elég sűrű. Abból a meggyes a legjobb. A jogobella nekem túl "erős" ízű, de abban tényleg vannak darabok.
A danon joghurtokat nem szeretem, a nap mint nap egyenesen borzasztó, inkább puding állagú, nem joghurt. :S
A Cserpes gyümölcsjoghurtja valódi, valódi gyümölccsel, és nincs benne zselatin, sem semmilyen színezék, vagy aroma. igaz, hogy 150 ft, de kb 3x annyi van benne.
ha nem tudsz ilyet venni, vegyél egy sima cba joghurtot,
és keverj hozzá gyümölcsöt!
Vagy végy egy cba joghurtot, keverd el 2l jó meleg(40-50°C) tejben, majd tedd párnák közé. Fél nap alatt megalszik. Ebből vegyél ki egy pohárral, és keverd el nagyanyád lekvárjával! Jó zsíros házi tejből a legjobb.Mézzel és mentával is finom, mint a görögöknél.
Macerásnak tűnik, de hamarabb megvan, mint boltba menni.
Szerintem a Jogobella a legfinomabb és az mindig tele van nagy gyümölcs darabokkal.
Kedvencem belőle az epres, meggyes, kivis, szilvás, banános
Magyarországon nincs minőségi finom gyümölcsjoghurt, ugyhogy ez rossz kérdés volt. Maximum ezek a gyári aromázott, szinezett szarok amik a joghurt látszatát keltik 1-2 gyümölcsdarabbal
Én Svájcban élek és még a legolcsóbb filléres joghurt is tele van gyümölcsdarabokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!