Nyaralni szeretnénk tengerparton, hova érdemes menni babával?
Görögország-Chalkidiki
Szintén olcsó és szép:)
Szia
Nálunk is nay dilemma a nyaralás, mert idén már egy babát is a "legénységben" üdvözölhetünk.
Több tényezőt kell figyelembe vennünk nekünk is (pénz,távolság,tisztaság,ottani árzsnívonal stb...).
Mindegyik tényezőnek egy másik uticél felel meg nagyjából, így zavarban vagyunk.
Pár hónapja még 100% biztos voltunk benne, hogy elindulunk kocsival Horvátországba, mert az úton úgyis alszik a lányom, ott meg már jól ellleszünk.
Csakhoyg azóta már mégsem alszik el mindig a kocsiban és ha üvölt végig akkor elég neház az út, rűáadásul a szivem szakad meg hogy abban a nyavalyás gyerekülésben kell egész úton kucorognia, még ha meg is állunk pihenni. Arról nem is beszélve, hogy utána nehezebb visszarakni bele, mert tudja hogy kivéve jobb.
Lehet,hoyg emiatt nélunk marad idén még a Balaton, aztán majd jövőre, mikor már jobban meg lehet vele értetni dolgokat nekivágunk valami meszebb útnak.
Lehet hoyg bnem sokat segítettem hoyg elmondtam a gondolataimat, mert én sem adtam konkrét uticélt, de hátha...
Kellemes nyaralást, akárhová mentek!
Újra a 13:38-as vagyok.
Nekünk is mondták az éjszakai utazást, amivel csak annyi a bajom, hogy egész éjszaka abban a vacak babaülésben nyomorogni a lényomnak, háááát nem szivesen. Én sem birom ki kiszállás nélkül az ilyen hosszú utat.Az egy dolog hogy aludna végig (márha aludna ilyen pózban),de a tartása az nem túl ideális.
Nekünk most egy éves a kislányunk, tavaly májusban született, akkor nyár legvégén lementünk pár napra a Balcsira, és szerintem idén is ez lesz, mert nagyon megnyugtató hogy ellátásáoz minden megvan, haza dolgok, tudom miben bízhatok és mit hol szerezzek be ha baj van, és a saját gyerekorvosunk is legroszabb esetben 1,5 óra utazás.
Üdv Még1x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!