áprilisban nyaralni megyünk 2éves, és 7 hós gyerekeinkel, a tengerparton hogyan oldjátok meg a pelusozást? Fürdő pelust adjak rá? Vagy hogyan?
Nem haragszom...és nem is foglak lehurrogni,csak annyit mondanék, ott él a családom java része és még nem látták a gyerekeimet!
tudom most jön a kérdés miért nem jönnek ők!!!
MERT!!!!!
az első válaszadónak pedig köszönöm a jotanácsot!
ÉN adtam az első választ és a kérdést nekem is feltetted, így hát válaszolok!
Igen, ismerem Magyarország ha nem is minden, de nagyon nagyon sok zugát. Hatalmas kirándulók vagyunk a férjemmel, amibe az is beletartozik, hogy most hogy gyerekeink vannak, nem áll meg az élet, folytatjuk. Havonta egy hétvégén belföldre, évente egyszer-kétszer (pénztárcafüggő) külföldre.
Nekünk nem nyűg a gyerekekkel menni, együtt szerezzük tovább az élményeket. Egy 2 éves gyereknek élmény a repülő, a hajó, a tenger. 3 éves elmúlt és még mindig emlegeti, mert nagyon jól érezte magát.
Ugyanígy emlegeti a Balatont, a magyar várakat, várromokat, kisvasutakat,stb is, de ettől még miért fosszuk meg magunkat a tenger hullámaitól, a hegyektől vagy majd eseteg Disneylandtől?
Nem tudom, tényleg nem értem, hogy miért baj az, ha néha külföldre is ellátogat az ember és viszi az imádott gyerekeit is???
Mi is voltunk nyáron Tengerparton az egy éves gyerekünkkel, bárhol lehet pelenkázni, akár az autó csomagtartójában is.
Ha itthon mész el a Balatonra, ott is ugyanúgy pelenkázol, mindegy, hogy itthon vagy vagy külföldön.
Egyetértek az első hozzászólóval, úszópelust akkor érdemes rájuk adni, ha bemennek fürdeni, egyébként rendes pelus elég.
A második kérdezőt én sem értem, miért ne lehetne gyereket vinni külföldre? Mi is sokat kirándulunk itthon, nem magamutogatásból megyünk a tengerhez, hanem mert jobb benne fürdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!