Szomorú lennél ha idén nyáron nem tudnál a tengerparton 1-2 hetet nyaralni?
Hát én már évek óita nem voltam tengerparton.
tavaly terhes voltam, idén meg a párom munkát váltott, fél évig nem vehet ki szabit.
Lehet elmegyünk törökbe októberben, de igen szomorú vagyok.
Habár 2 éve karib tengeren voltunk, akkor is elötte 2 évig sehol külömbözö munka problémák miatt.
de azért megyünk hosszú hétvégézni nagyon sokat.
igen. De vannak fontossági sorrendek. Tavaly 2x voltunk külföldön. De idén fontosabb hogy a házat rendbe rakjuk kívűlről, mert azt egész évben nézem.( belül már kész).
Augusztusban 1 hét Balcsi, és ha minden összejön akkor októberben 3 nap Olaszország.de ha idén nem lesz Olaszország akkor jövőre.
Igen...gyerekkorom óta minden nyáron nyaraltunk 2 hetet Görögországban, de utóbbi 5 évben csak 2x voltam tengernél, idén se tudunk menni sajnos, barátom és én is egyetemisták vagyunk, szakdogát írunk és szakmai gyakorlatra megyünk, sajnos nem fér bele az időbe 2 hét nyaralás, meg a pénzt is inkább másra tesszük félre.
Azért remélem 1-2 hétvégén el tudunk menni strandra a haverokkal, vagy Balcsira egyet fürdeni.
Nem lennék szomrú, már voltam idén néhány napot a tengerparton, és nem lenne hiányérzetem, ha nem mennék többször.
Én jobb szeretem a tópartokat, mint a Balcsi vagy a Bodeni-tó...legalább nem sós. És zöldebb a környezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!