Párolt zöldséget hogyan pépesítitek? CSak nekem nem megy?
Figyelt kérdés
Múltkor több, mint egy órát pároltam krumplit és répát, de még így sem tudtam pépesíteni botmixerrel. Apró kis göbök maradtak a krumpliban. Másnap főztem és úgy szupi krumplipüré állaga lett :(. Én vagyok béna, vagy párolt zöldséget nem lehet ennyire szétturmixolni? Vagy még tovább kell párolni, hogy puhább legyen?2010. máj. 3. 13:00
1/7 anonim válasza:
Nekem sosem ment botmixerrel, mindig a turmixba dobom. A krumplit pedig, ha csak egy kicsi kell, szűrőn paszírozom le.
2/7 anonim válasza:
botmixer nekem se vált be. turmix-al viszont szuper pépesre tudom csinálni, icipici főzőlé hozzáadásával.
3/7 A kérdező kommentje:
Nektek puhára párolódik teljesen a zöldség? Nekem kicsit keményke maradt. Mennyi ideig pároljátok?
2010. máj. 3. 13:10
4/7 anonim válasza:
Én botmixerrel csinálom, teljesen pépes lesz. Akkora bögrébe teszem, hogy pont belefér a botmixer és öntök alá főzővizet. Természetesen puhára kell főzni a krumplit.
5/7 A kérdező kommentje:
Főzve egyértelmű, de párolva is puha lesz nektek? Mennyi ideig pároltok pl egy kisebb méretű összedarabolt krumplit, hogy puha legyen?
2010. máj. 3. 13:28
6/7 anonim válasza:
Mennyi idős a babád? Mert ha máőr picit nagyobb törheted neki nyugodtan villával. Jobb ha minél hamarabb hozzászokik a daraboshoz! persze csak ha még nem kicsi.
Az én kisfiamnak 6 hós kora óta nem botmixerezek.(7,5 hónapos, nincs foga)
Gondold át!
*Sz*
7/7 A kérdező kommentje:
8 hós, 2 hónapja kezdtük. Csak abból eszi meg a darabosat, amit nagyon szeret, de abból sem szívesen. :(
2010. máj. 4. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!