Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Párolt zöldséget hogyan...

Párolt zöldséget hogyan pépesítitek? CSak nekem nem megy?

Figyelt kérdés
Múltkor több, mint egy órát pároltam krumplit és répát, de még így sem tudtam pépesíteni botmixerrel. Apró kis göbök maradtak a krumpliban. Másnap főztem és úgy szupi krumplipüré állaga lett :(. Én vagyok béna, vagy párolt zöldséget nem lehet ennyire szétturmixolni? Vagy még tovább kell párolni, hogy puhább legyen?
2010. máj. 3. 13:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem sosem ment botmixerrel, mindig a turmixba dobom. A krumplit pedig, ha csak egy kicsi kell, szűrőn paszírozom le.
2010. máj. 3. 13:02
 2/7 anonim ***** válasza:
botmixer nekem se vált be. turmix-al viszont szuper pépesre tudom csinálni, icipici főzőlé hozzáadásával.
2010. máj. 3. 13:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Nektek puhára párolódik teljesen a zöldség? Nekem kicsit keményke maradt. Mennyi ideig pároljátok?
2010. máj. 3. 13:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Én botmixerrel csinálom, teljesen pépes lesz. Akkora bögrébe teszem, hogy pont belefér a botmixer és öntök alá főzővizet. Természetesen puhára kell főzni a krumplit.
2010. máj. 3. 13:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Főzve egyértelmű, de párolva is puha lesz nektek? Mennyi ideig pároltok pl egy kisebb méretű összedarabolt krumplit, hogy puha legyen?
2010. máj. 3. 13:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a babád? Mert ha máőr picit nagyobb törheted neki nyugodtan villával. Jobb ha minél hamarabb hozzászokik a daraboshoz! persze csak ha még nem kicsi.

Az én kisfiamnak 6 hós kora óta nem botmixerezek.(7,5 hónapos, nincs foga)

Gondold át!

*Sz*

2010. máj. 3. 14:31
 7/7 A kérdező kommentje:
8 hós, 2 hónapja kezdtük. Csak abból eszi meg a darabosat, amit nagyon szeret, de abból sem szívesen. :(
2010. máj. 4. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!