5 hónapos kicsi fiam nem eszik meg a zöldséget, szerintetek mit tegyek?
Fiam tápszeres baba, imádja a gyümölcsöket, meg a milupás vaníliás tejberizst, de a zöldségeket egyáltalán nem eszi, (csak a sütőtököt) kérek ötleteket tanácsot, véleményt, segítséget. Köszönöm!
Lelkes Anyuka :D:D
Igen, úgy néz ki, hogy az édes ízt már megkedvelte.
Én is répát és céklát ajánlok, illetve az én fiam először mindent őszibarackkal keverve szeretett meg. De a mandarin után a narancsot is megszerette, pedig az savanyú.
A gyerekek szeretik a kapor, a köménymag ízét, a párolt zöldségeket gyakran ízesítettem kicsit erőteljesebben köménnyel.
Most volt 2 éves, gyakorlatilag mindent megeszik.
Néha csemegeuborkát enne magában - vagy Mackó sajttal...
szia! az én lányom se nagyon szereti a zöldséget,sőt a sütőtököt is utálja! vmelyik zöldségtől a hideg is kirázza!
Milupa milumil vaníliás pépet szereti,más pépet nem!
én kicsit becsapom és teszek mellé gyümölcsöt,így megeszi:-)
az enyém 5 hós múlt!
sok sikert!
Az én kicsim se akart zöldséget enni. Se amit főztem, se sinlacal, se üvegeset, se répát, semmit. Csak a gyümölcs. 2hónapig minden nap próbálkoztam, és semmi.Úgy el voltam keseredve. Aztán betöltötte a 6hónapot és egyik napról a másikra megette a főzeléket! Az egész üveggel!!! Azóta is eszi, néha vannak rossz napok, de eszi! Nem tudom...nem volt rá érett?
Sóval bocsi, én sajnos nem tudok tanácsot adni, csak gondoltam megvigasztallak egy kicsit a mi esetünkkel, hogy nem lesz ez feltétlenül mindig így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!