El lehet előre készíteni a tápszert?
Figyelt kérdés
Tudom a doboz szerint csak frissen, de a védőnőm szerint lehet 24 h-t állni hűtőben,viszont sok az ellenvélemény.Most akkor hogyan csináljam?
Ha a felforralt vizet tárolom,azt hűtőbe kell tenni?
Lehet hideg vízbe tenni a tápszert?
2008. okt. 7. 15:29
11/12 anonim válasza:
remélem tudtam segiteni,aki meg akar kövezzen meg és mondja hogy mekkora h...e vagyok
12/12 anonim válasza:
A dokim és a védőnőm is azt mondta,h 24 órát simán eláll a hűtőben.Én a nagyfiamnál is így tettem(este bekevertem a másnapi adagját)-16 éves és makkegészséges-és most az 5 hós babánál is így csinálom.Azért ilyen óvatosak a gyártók,mert inkább levédik magukat,nehogy vki 3-4 napig tárolja a hűtőben,aztán odaadja a babának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!