Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éjszakai állást hol találok?...

Éjszakai állást hol találok? Pékségben esetleg? Nagy szükségem lenne rá.

Figyelt kérdés
Este 9 óra utáni kezdéssel szeretnék munkát találni.10 hónapos babámmal vagyok itthon és muszáj lenne munkát találnom.Nem tudna valaki segíteni,munkát adni?
2010. máj. 2. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Próbálkozz esetleg a Tesconál, éjszakai árufeltöltőnek.
2010. máj. 2. 22:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak tippeket tudok,Tesco éjszakai árufeltöltő,vagy benzinkút vagy esetleg takarítás! Ez függ attól,hogy hol laksz és mi a végzettséged,mert itt Pesten/BUDAÖRSÖN/ van a postának logisztikai központja ott éjszaka végzik a levél válogatást meg a csomagok szortírozását! Mondjuk ha jó helyen laksz akkor sok lehetőséged van!
2010. máj. 2. 22:03
 3/6 A kérdező kommentje:
XVII.kerületben.Pék szakmám van.
2010. máj. 2. 22:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor csak azt tudom tanácsolni,hogy add be a jelentkezésed a Tescoba ,írd be ,hogy pék vagy és éjszaka tudnál munkát vállalni,de ha más nincs akkor árufeltöltőnek is mehetsz!
2010. máj. 2. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:

ne hari a kérdésért és ki lesz a babáddal éjszaka?

egyébként Tesco - amit már irtak előttem, esetleg benzinkuton éjjelesnek - bár ez elég veszélyes szerintem. na meg ha van nyomda a közelben ott is van éjszakai melo.

2010. máj. 2. 22:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Szintén ne hari hogy okvetlenkedek, de akkor Te egyáltalán nem fogsz aludni? Éjjel a munka, majd reggeltől estig a baba + háztartás???

Amúgy még a McDonalds jutott eszembe, ahol van éjszakai nyitvatartás. Régebben lehetett 4 vagy 6 órás munkát is vállalni náluk, bár nem tudom most hogy van.

2010. máj. 2. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!