Miért mosolyog a kisfiam amikor már félig alszik?
Figyelt kérdés
Mindenkinél így van? Kb 3 hetesen vettem észre, hogy amikor már félálomban van, nagyokat mosolyog, sőt néha hangosan nevet is :-D Most 10 hetesek vagyunk2008. okt. 7. 13:26
1/4 anonim válasza:
Igen,ez náluk természetes még,ez nem az a direkt mosoly,hanem ez még az anyaméhből jött,ilyenkor könnyebben megébred még,pont azért mert félálomban van,ez a gyorsalvás szaka náluk.
2/4 anonim válasza:
Szerintem akár direkt mosoly is lehet. Állítólag álmodnak, magzati álmaik vannak és az tetszik nekik! Nekem most 13 hetes a kisfiam és ő is tud nagyokat mosolyogni, kacagni álmában!
3/4 anonim válasza:
Nálunk is így van...a kisfiam 3 hós.álmodik ilyenkor.
4/4 anonim válasza:
4 hónapos kislányom minden éjszakai alváskor nagyokat mosolyog és kacag! Utánna gyorsan fel is ébred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!