Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam 2 napja egész nap...

Kisfiam 2 napja egész nap nyűgös, az egyik percben sír a másikban mosolyog. Nem is annyira sír, inkább sírdogál. Honnan tudom, mi baja?

Figyelt kérdés

A kiskeze a szájában, illetve minden amit csak elkap, folyik a nyála, a szája körül tele van pici piros pöttyökkel, hiába törölgetem le a nyálát. Ma nagyon híg volt a széklete is és 3* is telerakta a pelusát vele, szinte folyt ki belőle. Az orra rendben, nem köhög, de van egy kis hőemelkedése. Naponta többször bukott, pedig egyáltalán nem szokott. Most este alig tudtam elaltatni úgy ordított, pedig mindig maga alszik el. Mi lehet vele?

20 hetes, talán a foga?

2008. nov. 1. 21:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Megválaszoltad a kérdésed:-)

(lányom is holnap lesz 20 hetes:-)

2008. nov. 1. 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem lehet a foga! Nincs az ínye megduzzadva? Egy kis Panadol vagy Nurofen alvás előtt jót tesz neki, legalább myugodtan alszik. Nekünk a szemfogaink jönnek:-)

Én panadolt adok és segít. A hasmenés, nyügösség, hőemelkedés velejárója lehet a fogzásnak. Próbáld meg a Dentinox gélt esetleg (ha valóban a foga), nálunk nagyon bevált.

2 fiú anyukája

2008. nov. 1. 21:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Őszintén szólva előtte bele sem gondoltam ebbe, nem gondoltam hogy ez ennyire fájhat nekik, kicsit megijedtem...

Első baba és nem igazán van kit kérdeznem...

2008. nov. 1. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!