Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most kezdjük a tejpép evést....

Most kezdjük a tejpép evést. Miért van az hogy olyan jó ízűen eszi a kisfiam, mosolyog közben, magyaráz, szóval tényleg nagyon jól érzi magát, mintha ízlene neki, aztán egyszercsak elkezd sírni? De nagyon. Nem is tudjuk folytatni az evést.

Figyelt kérdés
2008. dec. 1. 12:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem irtad, mennyi idos a baba. Lehet, hogy fogzas miatt. Az en lanyomnak most jonnek a fogai es par napja ugyanezt csinalja, pedig az also 2 fognal nem volt ilyen nyugos.
2008. dec. 1. 13:17
 2/13 anonim ***** válasza:
fiam is ezt csinálja közben,van h hiába kinálom a teát neki,nem szomjas,csak sír tovább...ilyenkor át szoktam váltani neki tápszerre,és azt eszi...
2008. dec. 1. 14:14
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha hirtelen, mint derült égből a villámcsapás, kezd el sírni, amögött valami fájdalom van. Én úgy gondolom (bár nem írtad mennyi idős a kisfiad) a fogacskája lehet a dologban.
2008. dec. 1. 14:33
 4/13 A kérdező kommentje:
4hónapos.utána adtam neki tápszert, azt is sírdogálva ette meg.
2008. dec. 1. 14:51
 5/13 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem foguk van a dologban, inkább a hasuk fáj. Ugyanezt csinálta a lányom ma. Mivel a tejpépek többsége tejalapú, irritálhatja a laktózérzékenységre hajlamos babák gyomrát. Én is laktózintoleranciában szenvedek, és amikor pl. túrós csuszát eszek (mert megkívántam) sokszor le se ér a gyomromba, már rohanok is a WC-re, de van hogy megúszom gyomorgörcsöléssel, puffadással. Mi ma próbáltuk először a Hipp pépet, ízlett neki egy darabig, de nem is kísérletezek tovább, nehogy miattam legyen laktózérzékeny a gyerek. A Milupának asszem van hippoallergén, probiotikus pépe, esetleg azzal fogok próbálkozni.
2008. dec. 1. 16:49
 6/13 A kérdező kommentje:

mi pont ezt a hipoallergénes milupát esszük.

és tápszerben sima milupát, tehát nem HA-t.és attól sincs baja.

?

2008. dec. 1. 17:03
 7/13 anonim ***** válasza:
A Ha-s tápszertől nincs baja.
2008. dec. 1. 18:42
 8/13 A kérdező kommentje:
akkor az a baja, hogy a tejpép HA-s?
2008. dec. 1. 19:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem, a HA-s az jó!
2008. dec. 1. 20:11
 10/13 A kérdező kommentje:

de valami mégse stimmel.

a tápszer nem HA-s és nincs tőle semmi baja.

a tejpép viszont HA-s és sír evés közben?

vagy nincs összefüggés?

egyáltalán tényleg megfájdúlhat a pocija már evés közben az éppen fogyasztott ételtől?

2008. dec. 1. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!