Ki hogyan és mikor tanította meg pohárból inni a babáját?
Mennyi idő volt, amíg megtanult úgy inni a pohárból, hogy nem lett csurom víz? Mikor fogta már önállóan a poharat?
Itatni próbálom pohárból a 10 hónapos babámat, de nem tudom olyan lassan önteni, hogy ne csorogjon mellé és ne legyen csurom víz a mellkasa. Van erre valami trükk? Vagy csak az idő meg a gyakorlás segít?
2 hónapos kora óta csak pohàrból kìnàlom vìzzel. Ennyi a titok. 8 hónapos,màr nagyon szépen iszik, csak akkor lesz vizes, ha elfogad egy kortyot, megforgatja a szàjàban és kiköpi. Kis huncut :-)
A fiam is kb ennyi idősen màr szépen ivott. 10-11 hónaposan màr önàllóan kis balesetekkel. 1 évesen màr szinte baleset nélkül.
Most szerintem a lànyom nem lesz ilyen ügyes,mert ő még nem is ül, nem is àll és azért az önàlló pohàrtartàshoz kellene, hogy sajàt magàt stabilan tartsa. De nem sietünk :-)
10 hosan már egyedül ittak úgy hogy egy csepp sem ment mellé.
mi a régi üveg kávés pohárból ittunk. amit régen az oviban is adtak.
Én mindig ledöbbenek amikor 1 év alatti gyereknek erőltetik a poharas ivást, evőeszközös evést... Persze próbálkozni lehet, de egy 10 hónapostól ne várjuk már el, hogy simán igyon pohárból. (kivétel a kivétel)
Fiam 2.5 évesen, lányom 1.5 évesen tanult meg pohárból inni. Én a fiamnál agyon stresszeltem magam amikor 1 évesen még a kanalat sem volt hajlandó megfogni, pohárból meg semennyire nem tudott inni, aztán egy kedves anyuka megnyugtatott, hogy nem tudja ki az isten találta ezt kis, de csak arra jó hogy stresszeltessék az anyukát.
Köszönöm a válaszokat, de a HOGYAN-ra senki nem írt eddig semmit. Azzal nem vagyok előrébb, hogy az a titka, hogy két hónaposan el kellett kezdeni, vagy hogy valakié már 10 hónaposan profin ivott...
Minden gyereket öltöztetni kell egy darabig minden itatás után, vagy rosszul csinálok valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!