Csörös pohár, pohár? Ki hogy és miből mikor tanította meg a gyerekét inni?
Pedig valahol el kell kezdeni...nem fog mindjárt tökéletesen inni
Én olyan csőröset vettem neki, amiből nem folyik akkor sem ha felfordítja. 3 nap volt, de megtanulta, hogy igyon belőle, addig csak játszott vele.
Azért választottam ezt a megoldást, mert sokat utazunk, és a kocsiban nem tudom pohárból itatni, de ebből igen.
Szia!
Nekem nem ivott a csőrős pohárból. Inkább a rendes pohárból akart inni.
Persze mind a nyakába ment,de akkor is abból ivott.
Én először csak pár cseppet adtam neki.Meg üresen próbálgatta.Még mindig van hogy nyakon önti magát,mert túl gyorsan iszik .Ez van. E nélkül nem tanulja meg.
Kitartás!
Pohárból tanítom.
De sok-sok türelem kell! Mi már 2,5 hónapja tanulgatjuk. Én is 8 hónaposan kezdtem el pohárból itatni. A csőrösnek nem láttam értelmét, mert akkor 2x kell átszoktatni. Úgy voltam vele, szokja meg elsőre a rendeset. Most 10,5 hónapos. Nagyon kevés folyadékot iszik, de mostmár úgy kortyolgatja, hogy kevés megy mellé. Tegnap már egy :-))) kortyot teljesen maga ivott, fogta a poharat és maga emelte, döntötte, itta. Ja, és nem minden pohár jó neki!! Csak egyféléből hajlandó inni, ami tetszik neki! A többiből nem.
Utolsó válaszolónak!
Ennyi idősen még az én babám sem fogta meg a poharat. Csak 10 hónapos kora körül,de akkor magától akarta elvenni.
Még van időtök bőven,és az nagyon jó,hogyha már most iszik belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!