Pohárból itatni? Olvastam hogy egy 5 hetes baba anyukája tanácsot kért, hogyan itassa a babáját és azt javasolták neki, próbálja pohárból. Milyen pohár az amiből egy ilyen pici baba inni tud? Csak mert a lányom 7 hetes és gondunk van a cumisüveggel
Azért ha erről nem egy anyukát kérdezel, hanem egy szakértőt, pl egy dietetikust egy orvost vagy egy csecsemőápolót (kicsit több babával van dolguk mint egy anyukának) akkor ők a kiskanalas módszert fogják ajánlani :)
Meg lehet próbálni, de tényleg nagy gond lehet ha már a cumisüveget se bírja a gyerek.
Az én lányom egyszerűen nem hajlandó cumisüvegből inni (csak enni).Képes volt korábban egész nap folyadék nélkül lenni.
Egyszer történt, hogy a mama vizet szeretett volna inni pohárból.A babám elkapta 4,5 hónaposan a poharat, és már szürcsölt is belőle.Sajnálom, hogy korábban nem próbáltam neki pohárból adni.Lehet, hogy akkor ivott volna.
Az én lányom csak szopizott és a cumisüveget csak forgatta a szájában meg öklendezett tőle, most a hozzátáplálásnál (6 hós) a gyümi levet pohárból gyönyörűen issza még meg is próbálja fogni két oldalt! Ha nem látom, nem hiszem el.
Ugyanis az első gyerekem még 1- másfél évesen se tudott egyáltalán pohárból inni rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!