Ti mit adtok inni 4 hós, tápszeres babátoknak?
Babám 2 hete tápszeres, eddig tartott az anyatej :(
Dr.nő azt mondta, hogy kellene adnom valamilyen folyadékot,mert 3-4 naponta kakil a táp miatt...
A víztől hányingere van :)
Igen, persze :)
4. baba
Honnan tudod, hogy hányingere van? öklendezik? a miénk vizet iszik (de nem minden nap fogadja el), azt szoktak nekik adni. A miénk is 3 naponta kakál már az elejétől, de akkor nem esik nehezére és amúgy alul-felül jól szelel:), és ez a doki szerint nincs mit tenni helyzet.
Ha a tiednek nehezére esik a kakilás, Espumisan cseppek adhatók ilyen esetben.
tápot nem válthatunk sajnos :( Peptit eszik kimutatott allergia miatt.
Igen, öklendezik, de nem úgy,mint aki félrenyel, hanem konkrétan látom rajta, hogy kirázza a hideg a víztől :)
pedig próbáltam kanállal, svéd itatóból, cumisüvegből...
Hát az enyém semmilyen vizet nem iszik meg. 4 hónaposan még igaz semmit sem adtam neki, hozzátáplálás után erőltettem a vizet de már pisis pelenka se volt elég.. így jött a higított gyümölcslé. Szóval nem minden baba issza meg a vizet. se forralt visszahűtött víz se babavíz nem kellett neki.
Ha nem erőlködik nagyon és nem kemény a széklete akkor még ez sem vészes egyébként, nem muszáj itatni. Nálunk is volt mikor kimaradt 2-3 nap de meglepő módon semmilyen gond nem volt vele. Csak felnőttek között is nagyok az eltérések és babáknál is nyilván, van akinek pár naponta és van akinek naponta több van.
7-es vagyok... Én sem adtam 4 hónaposan de nem is volt gond a székletével. Mondjuk ezen nem múlna a szenvedése, ha gondot okozna a kakilás inkább adnék neki baracklevet. Sőt, nem vártam volna 6 hónapos korig a hozzátáplálással sem.
Bár tudom itt divat inkább nézni ahogy szenved a baba, nehogymár adjanak szegénynek valamit amitől hígabb a széklete meghát piszkálni se szabad nehogy hozzászokjon, nyilván én úgy csinálom ahogy jónak gondolom, ti meg megint.
Le lehet ezt is pontozni.
Szintén Peptit evett a babám 1 hónapig (csak nem jött be) és mindennap volt széklete hozzátáplálás előtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!