Mit adtok inni 1 éves (14 hónapos) babátoknak? Én instant teát adtam eddig, a vizet sajnos nem issza meg. De most sehol sem kapok ilyen teát, azt mondták, hogy a HIPP-es teljesen meg is szűnt.
Müllerben?
Nálunk is csak víz, semmit nm fogad el.
Nekem nem fogadja el a vizet, soha nem is fogadta. olyannyira, hogy nyáron (akkor volt 9hós) bekerültünk a kórházba majdnem kiszáradással. Akkor azt mondta a doktornő, hogy próbáljam meg neki a teát/gyümölcsleveket.
Elötte sose próbáltam, csak a vizzel próbálkoztam, mert az egészséges, nem rontja a fogait stb.
Aztán a doktornő hozott be egy szívószálas üditőt amit beletöltöttem a cumisüvegbe. A gyerekem EGYSZERRE 70ml-t megivott.
Na én azóta nem eröltetem a vizet, teát iszik itthon. Picwick gyerektea, gyümölcsös és nagyon szereti. Közbe-közbe xilittel édesítem neki nem cukorral. Amúgy ( véleményem szerint) az instant tea (hiába gyerektea) rosszabb mint a filteres. Több adalékanyag van benne, gondolj csak bele.
Egy csomó minden, hogy ne romoljon meg, megtartsa az állagát, színét, ízét.... szóval szerintem ne sajnáld annyira hogy nincs már instant!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!