Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Azoktol az anyukaktol kernek...

Azoktol az anyukaktol kernek segitsegek akik kulon szobaban altatjak a babajukat?

Figyelt kérdés

Nem szeretnek vitat vagy kotozkodest!!

Midenkinek szive joga ugy csinalni, ahogy szeretne!!

Ezt szerettem volna elore letisztazni!!

Az lenne a kerdesem, hogy Ti hogyan gyoztetek meg magatokat arrol, hogy nem lesz baja a babanak kulon szobaban??Biztos van koztetek is aki felt.

En igazan besz@ri vagyok es igy hogy egyutt alszunk (egyszobaban legzesfigyelovel egymastol max 15 mc-re) megis minden ejjel felebredek kb 5-6 alkalommal ellenorizni, hogy vesz-e levegot.

Mondanatok valamit, hogy hogyan gyozzem meg magam?

Minden megteszek amit lehet: nem oltoztetem tul, nem adok ra sapkat, a hatan altatom, kemeny a szivacsa es kisse fel van emelve a fejenel mert enyhen refluxos, vettunk legzesfigyelot, kozel alszom hozza, hogy erzze a jelenletem.

Sajnos a ferjem 2 testvere meghal 1 eves koruk korul, de nem tudjak miert es erre gyanakszanak, hogy bolcsohalal volt.Igaz betegek voltak, szuleteskutol kezdve, de az orvosok szerint nem a betegseg okozta a halalukat.

Koszonom ha segitenetek helyretenni a lokott fejemet.

egy tulaggodos anyuka

2010. máj. 2. 12:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nagyon koszonom a kommenteket es azt is, hogy nem rogton hisztisnak gondoltok!!

Megprobalok erosebb lenni es arra gondolni, hogy a babam erdeke az, hogy nyugodt legyek.

Talan ezzel tudok a legjobban hatni a tudatalattimra, hogy erre van szulsege a kicsimnek.

Tenyleg koszonom es BOLDOG ANYAKNAPJAT!!!

2010. máj. 2. 14:11
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nyugodtan költözz külön szobába. Hidd el, Te is nyugodtabban alszol majd, és kiegyensúlyozottabb leszel. Velem is ez volt. 3 hós volt a babám, amikor kiköltöztünk a szobájából. Addig éjjel többször is felkeltünk a nyöszörgésére (ami természetes a felületes alvási ciklusban), és ő sem aludt túl jól miattunk. Kb egy hét alatt kitolta a éjjeli evést hajnalra, a következő héten meg már hétkor-nyolckor kelt vidáman. A légzésfigyelő viszont mindig megnyugtat, a nappali alvásnál is bekapcsolom. Ha hangosabban nyöszörög, mert éhes, most is azonnal meghallom, de sokkal jobb külön, már beláttam.

2010. máj. 2. 14:56
 13/15 A kérdező kommentje:

Nagyon koszonom!!

Bar mar az is haladas, hogy kulon alszik.

1. honapban csak a mellkasomon altattam ejszaka.

2. honapban csak mellettem aludt

ez volt a 3. ejszaka hogy az agyaban (bar toredelmesen bevallom a 2. ejszaka bepanukoltam, mert sokszor megszolalt a legzesfigyelo...rosszul volt beallitva...es ujra egyutt aludtunk fe ejszaka)

De most ejjel nem tettem magam melle!!

:)

2010. máj. 2. 15:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Ezt csak Te, saját Magadban tudod elrendezni, HA AKAROD.

Nálunk kezdettől fogva külön ágyban, külön szobában volt a kisfiam, mert így tartottam helyesnek. Van bébiőrös légzésfigyelőnk, amit mi is rosszul állítottunk be, ezért beriasztott (lemászott az érzékelő lapokról), aztán 3 nap múlva a bébiőr részét is kikapcsoltuk, mert minden nyösszenésére fent voltunk párommal együtt (nem vagyunk túl jó alvók), és már kikészültünk a nem alvástól. Egyébként nagyon jó kisfiú volt kezdettől fogva, egyszer ébredt éjszaka enni. A szobája két lépésre van a miénktől, így mindig hallom, ha valami gondja van.

És az ellenpélda: szomszéd csaj szintén túlparázós mindenben. 7 hetes koráig egy szobában aludtak a picivel, szintén minden nyösszenésre fent voltak (ők sem túl jó alvók), a csajnak övsömöre lett a legyengültségtől, a párja teljesen félholtan ment dolgozni... De nem csak ezzel van baj, hanem az öltöztetéssel is. Kint 20 fokban még vastag füles sapka volt az egy éves kisfiún, és vastag, bélelt kabát, már én szóltam rá, hogy csurom víz a gyerek, adjon már rá másik cuccot! Ő mondta: nem baj, nehogy megfázzon. A lökött csaj abba nem gondol bele, hogy pont emiatt fázik meg mindig a fia, mert a túlöltöztetés miatt megizzad, és a vizes ruhák rajta vannak órákon keresztül.

Ha valaki ilyen "túlparázós", és azt tudja saját magáról, csak akkor fog változni a helyzet, ha változtatni akar ezen. Különben akár ezren is írhatjuk azt Neked, hogy legyen külön a kicsi, ha Te nem tudod külön tenni őt, mert nem is akarod. De majd később fogsz igazán rádöbbenni, hogy Te ugyanúgy zavarod a picit a nyugodt alvásában.

2010. máj. 2. 17:03
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!13:17-es vagyok.Késöbb olvastam,hogy most szokik igazán a kiságyba.Akkor szerintem még maradj vele egy kicsit,mert még neked is nagyon furcsa lehet.HA már ott alszik külön hosszabb ideje,talán NEked is kicsit könyebb lesz!NEked is Boldog anyák napját!

ÉS inkább félts kicsit jobban,mint kevésbé:-)

2010. máj. 2. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!