Milyen márkájú naptejet, és hány faktorosat vesztek babátoknak? Van esetleg kifejezetten babáknak való?
Mi DM 30faktorosat vettünk a babónak.A védő és a dokinő is azt mondta a 50faktorost nem kell megvenni.Ugyse teszed ki a gyerekedet délben a tüző napra:)
És szerintem ami drága nem feltétlenű
l jobb!!!!
Szia!
Nekem AVON-os napvédő krémem van ami 50 faktoros.Direkt vettem ekkora faktorszámút. 75ml a tubus 1999Ft.
én egy gyógyszerésztől hallottam, h az a jó, amiben van titán dioxod, és ez van a dm-esben is, és még a fél fizetésed se hagyod ott....:)
egyébként meg a gyereket ígyse úgyse teheted a napra, sapka, fehér póló és ami kilóg azt bekened, de nem véd úgyse a napszúrás ellen egyik kence se
Bemásolom a német Öko-Test nevű fogyasztóvédelmi magazin 2008-as, kisbabáknak való naptejekről végzett vizsgálati eredményeit.Vannak köztük olyanok, amelyekről még nem hallottam, de lehet, hogy valakit érdekel.
naptej:
dm Sundance Sonnen Milch für Kinder SEHR GUT (1,4)
Dreaming Sun Sonnenmilch für Kinder SEHR GUT (1,4)
Eucerin Kleinkinder Micropigment Lotion SEHR GUT (1,4)
Ladival Sonnenmilch für Kinder SEHR GUT (1,4)
Rossmann / Sun Ozon Sonnenmilch für Kinder SEHR GUT (1,4)
Schlecker /AS Sun Sonnenmilch für Kinder SEHR GUT (1,4)
Lidl /Cien Beauty Kinder Sonne SEHR GUT (1,5)
Delial Sonnenmilchfür Kinder GUT (1,7)
Ihr Platz / Alando Sun Sonnenmilch für Kids MANGELHAFT (5,0)
napspray:
Eucerin Kinder Schutz Spray SEHR GUT (1,5)
Ihr Platz / Alando Sun Sonnenspray für Kids MANGELHAFT (5,0)
Sonnenschutzlotionen für Babies:
Bübchen Sonnen Milch GUT (1,6)
Penaten Baby Sonnenlotion GUT (1,6)
Rossmann /Babydream Baby-Sonnenmilch GUT (1,6)
Nivea Baby Sonnen-Milch MANGELHAFT (5,0)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!