Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Közel 6 hós babámnak csak...

Közel 6 hós babámnak csak kifejezetten babaüdítőt adhatok? Vagy kaphatna pl. : 100%-os almalevet, amit én is iszom? Ti mit adtok babátoknak?

Figyelt kérdés
Nem most adnék neki először, és már a hozzátáplálást is elkezdtük korábban, ha ez esetleg befolyásolná válaszotokat.
2010. ápr. 6. 11:53
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
Szia!A dobozos 100%-os levek sűrítményből vannak,magasabb a savtartalmuk,nagyon cukrosak.Én inkább saját készítésűt (frissen facsart),vagy kifejezetten babáknak valót adnék.
2010. ápr. 6. 11:58
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
Adhatsz neki nyugodtan.
2010. ápr. 6. 11:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Hoes C Alma az 100%-os és csökkentett savas,én ezt tudom ajánlani.
2010. ápr. 6. 11:59
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Én vizet adok nekik.
2010. ápr. 6. 11:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Én egy éves koratol adok normalis 100 szazalekos gyümölcsleveket,addig csak cukrozatlan kamilla tea,vagy baba almalé,esetleg viz
2010. ápr. 6. 12:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Én csak babaüdítőt adtam neki ilyen korban. A székletével voltak gondok és a doktornő javaslatára kecskeméti paradicsomlét. Egyébként nem vagyok a híve az édes dolgoknak. Az én gyerekem vizet iszik, néha adok neki kis gyereküdítőt, de most már 22 hónapos.
2010. ápr. 6. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:
A felnőtteknek való üdítő tele van tartósítószerrel, amit a baba szervezete még nem tud feldolgozni, mert még nem ismeri. Nem hiába vannak speciális babaüdítők, azok másképpen vannak tartósítva (pl. hőkezeléssel).
2010. ápr. 6. 12:14
 8/8 anonim ***** válasza:
adj neki babáknak valót. 100%osat még ne, majd fél év múlva esetleg.
2010. ápr. 6. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!