Aggódok 8 hónapos kisfiam miatt, mert még mindig nem forog hasról hátra, és vissza. Mit csináljak?
Szia!
Segítheted úgy, hogy alá teszel egy törölközőt és azzal segítessz neki megfordulni. Ezt egy fejlesztéről szóló cikben olvastam, de nem tudom hol. De ezen kívül lássa orvos.
Judy
Szia, szerintem is azert orvosnak mutasd meg de nem olyan veszes, ha mar stabilan ul es probal allni, ja es ha mar forgolodott korabban akkor elvileg tudja o csak sokkal izgalmasabb dolgokat fedezett mar fel. A kilokhoz annyit hozza fuznek hogy orulj hogy eszik a babad es ilyen szepen gyarapszik! Nem ertem azt aki dietaztatni akar egy kisbabat, hogyan, kerdem en? gondolom az anyuka nem cukorkaval es csokikaval tomi a babajat. Raer a dietaval kesobb mikor a baba mar gyerek es bajok vannak a sulyaval, verkepevel. A tapszert is mint az anyatejet is 1 eves koraig feltetlen ennie kell napi 500ml +fozelek es gyumik.!!!! Nem hiszem hogy a sulya miatt nem forog majd fog! Mi is 7es fel hosak vagyunk 11 kgval es SOHA eszembe sem jutna dietaztatni a babamat ha enni akar egyen majd lemozogja.
Kedves anyuka mutasd meg orvosnak mert az megnyugtato valaszt fog adni. Jo egeszseget nektek!
Én csak a fogyiztatókhoz szeretnék hozzászólni:
Az én babám 4,5 kg-al született, most 4,5 hós és 9 kg!!!!
Gondolom ő is lessz 8 hósan 13 kg ha nem több és már most elegem van abból a sok irigy tekintetből amelyik úgy nézi a gyönyörű babámat mintha egy elhízott disznó lenne. Kérdem én, a pampersbe miért vannak ilyen husi babák??? Miért nem sovány, hurka nélküli babákkal csinálják a reklámokat? Mindegyik szemétkedő a seggét verné a földhöz, hogyha ilyen gyönyörű husi babája lenne.
A kérdezőtöl elnézést, mert sajnos nem tudok válaszolni, de elegem van a képmutató emberekből. Amúgy nekem is már most mondta a doki, hogy valószínüleg mindent később fog csinálni a súlya miatt, de nem probléma. Behozza magát. Hogyha meg kimarad a kúszás-mászás akkor vannak rá gyakorlatok és játékok, hogy a jótékony hatásását hogyan tudja behpótolni. Szakemberrel kell beszélni, de abszolút nem olyan nagy probléma ez.
Amúgy mi is anyatejesek vagyunk, mielőtt vki el kezd tápszerezgetni, és az anyatejes babákat nem szabad fogyiztatni!!!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!