Alig pisilt a kisfiam reggelre! Mindig tele a pelus most pedig alig volt valami. Szerintetek baj van, vagy csak en aggodok foloslegesen?
Figyelt kérdés
7 hos, anyatejes2010. márc. 7. 09:57
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy többet izzadt, mint máskor. Ha napközben lesz vizelete nem kell aggódni. Azért itatgasd ma többször.
2/3 anonim válasza:
Adj vizet is. A fiam féléves korától csinálja ezt, tök üres a reggeli pelus, először frászt kaptam, 16 hós már és baja láthatólag nincs:) egyszerűen nem pisil éjjel, nemtudom az okát. Lefekvés előtt benyom 200-240 tápit, mégis üres pelussal kel. Viszont fürdés alatt kipisili magát:)
3/3 anonim válasza:
Az én lányom 16 hós, és ő sem pisil éjjel általában. Nem is cserélek rögtön pelust, megvárom míg a reggeli kakaó után elvégzi a kis vagy nagy dolgát is. Pedig este megiszik 2 dl tejet vagy kakaót. Anyu szerint én is ilyen voltam, könnyebb lesz éjjelre szobatisztává tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!