8 hónapos a kisfiam. Gyakorlatilag még csak szopik.9 nap múlva lesz egy nap, amikor hajnaltól estig nem leszek itthon, és őt nem vihetem magammal. Nagyon aggódok, hogyan oldjuk meg az etetését?
Figyelt kérdés
Már jóideje mindennap próbálok neki adni valami más kaját az anyatejen kívül, de állítom, nem eszik meg naponta negyed adagnyit se semmiből. Van itthon anyatejpótló tápszerünk, azzal talán meg lehetne oldani arra az egy napra, de mivel eddig nem használtuk, nem tud cumisüvegből inni, egyszer próbáltam úgy két hete. Mit tegyek? Ez alatt a 9 nap alatt megtanulhat cumisüvegezni, ha naponta mondjuk egy etetést abból próbálok adni?2010. márc. 3. 16:18
1/5 anonim válasza:
Szerintem meg lehet oldani, csak ez idő alatt türelmesnek kell lenned vele! Egyébként azt nem értem, hogy 8 hónaposan miért csak szopik. Ne vedd sértésnek, de már rég rá kellett volna szoktatni legalább a tápszerre, de legjobb a pépes étel lett volna. Ennyi idősen már apróbb puhára főzött zöldségeket is meg tudnak enni a kicsik. Ne aggódj meg fogja szokni hamar a kicsi a cumisüveget, és az esetleges pépes ételeket. Minden jót!
2/5 anonim válasza:
Ez a babádtól függ csak. Próbáljátok meg. De ha meg is tanulja, akkor is hiányozni fogsz neki te, mert 8 hónapig csak a cici volt neki. Az én lányom kapott minden este tápszert és egyszer mentem el fél napra, gondoltam simán elleszek a nagyszülőkkel és kap majd tápszert. Hát pont akkor nem ette meg a tápszert, mert én kellettem neki, igyhát haza kellett jönnöm előbb mert éhen akart halni.
4/5 anonim válasza:
Nincs fagyasztott lefejt tejed? Bár ahhoz is kell a cumisüveg.
1. válaszolónak: nem minden baba fogadja el a szilárd ételt. Férjem unokatesója (állítólag)1 éves koráig csak szopott, mert annyi, és olyan tápláló teje volt az anyukájának.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor majd holnaptól ráállok erre a cumisüveg dologra, bár túlzásba se akarom vinni, csak annyira, hogy szükség esetén elfogadja azt is.
Különben mondom, hogy már jóideje (2 hónapja) minden nap adok neki valamit, gyümölcs- vagy zöldségpürét, levest, bébitejbegrízt, már husit is, meg amikor mi eszünk, akkor is szó szerint kinézi a szánkból, eszik is mindenből, de nemhogy egy étkezést nem lehet vele kiváltani, de negyedet se.
2010. márc. 3. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!