Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon aggódok, miért nem...

Nagyon aggódok, miért nem gagyog 8 hónapos kisfiam?

Figyelt kérdés

Kisfiam egyszerűen semmit nem gagyog. Néha sikoltoz, hangosan nevet és úgy tűnik amúgy jól hall. Minden kis neszre odafigyel, még a suttogásra is. Pici kora óta tesztelem a hallását, mert unokatesója teljesen siket. Pörgő-forgó, egyéb zenés játékok, játékok ütögetése érdekli, nevére figyel. Jó irányba fordítja a fejét. Létezik olyan, hogy valaki nem gagyog egyáltalán?

Amúgy nagyon ügyes baba, folyton mosolyog (visszamosolyog), ül, áll, kúszik, picit mászik is. Egyszerűen nem értem. Kedden megyünk gyerekdokihoz, de azért érdekelne volt-e hasonló gondja másnak.

2011. máj. 16. 08:12
 1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy mondókázok, énekelek, beszélgetek neki sokat.
2011. máj. 16. 08:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj a védőnőddel. De én úgy tudom, hogy vannak olyan babák akik nem gagyognak, hanem egyből beszélnek, addig csak "csendes" megfigyellők.
2011. máj. 16. 08:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Az enyém is ekkora, csak azt mondogatja, hogy uuuuuuu, de semmi szótagosat, nevet, sikít, berreg. Én nem gondoltam, hogy baj van. miért baj ez?
2011. máj. 16. 09:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Állítólag ilyenkor már szótagot mond meg olyat hogy bebebe, dedede stb. Nálunk is a "huu" megy, amúgy semmi.
2011. máj. 16. 09:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia, tudom regi kerdes, de megkerdezhetem utana hogy alakultak veletek a dolgok? Koszonom, ha valaszol
2023. máj. 18. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!