Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudnám 1 éves fiamat...

Hogyan tudnám 1 éves fiamat rávenni, hogy legalább 1/2 7- ig aludjon?

Figyelt kérdés
Eleinte 7-ig aludt. Azután elkezdett egyre korábban kelni. Most ott tartunk, hogy este 1/2 9, 9 körül fekszik és 1/2 6, 3/4 6 körül kel. Szerintem napközben sem alszik sokat (bár lehet, hogy tévedek és kevesebb is elég lenne) 2x alszik, összesen 2, 2 és 1/2 órát. Olyan jó lenne csak egyszer 1/2 8-ig pihenni :-)
2010. máj. 2. 09:02
 1/8 anonim ***** válasza:
tedd le később mást nem tudok ajánlani, de ahogy hamarabb kel a nap a gyerekekk sötét szobában is hamarabb kelnek, szóval nem biztos, hogy tudsz ellene mit tenni....kitartást
2010. máj. 2. 09:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy éhes és azért ébred?

Nálunk ez volt a gond.14 hós

2010. máj. 2. 09:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekünk 1 éves kora körül szokott rá a napi 1 alvásra. Nem írtad, hogy napközben mikor alszik. Lehet, hogy egyszerűen sok neki a napközbeni alvás, és így éjszaka kipiheni magát ennyi idő alatt is. Próbáld ki, hogy csak 1x fekteted le napközben, mondjuk ebéd után rögtön. De ahogy írták, az is lehet, hogy éhes. Jól etesd meg este, hogy tutira jóllakjon, és akkor lehet hogy nem fog felébredni ilyen korán.
2010. máj. 2. 09:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Nálunk az volta bevett szokás, hogy megszoptattam (akkoriban még szopott), és aztán sok játékkal be a járókába a másik szobába, én meg vissza aludni, néha 10-ig is elvolt, közben ha elfáradt, visszaaludt még.

Most két gyerekkel már nálunk sincs hawai. :o)

2010. máj. 2. 09:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Az én lányom 14 hós,napi 2* alszik és este végig nyomja.Reggel 7-1/2 nyolc körül kel:)

Első voltam.

2010. máj. 2. 09:26
 6/8 anonim ***** válasza:
09:26 vagyok.Bocs elírtam 2.-dik voltam
2010. máj. 2. 09:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Még nem hiszem, hogy kibírná az 1x-i alvást. 1/2 10, 10 körül már nagyon látszik rajta, hogy fáradt, be is alszik egy perc alatt. Kb. 3/4, 1 órát alszik ilyenkor. Aztán majd csak 3 körül még kb. másfelet. Este 7-kor főzeléket eszünk, 8-kor fürdés, 1/2 9 szopi. Eddig nem gondoltam, hogy éhes, de lehet. Ha odaveszem magamhoz reggel, biztos hogy szopizik rendesen, de vissza már nem aszik.
2010. máj. 2. 09:54
 8/8 anonim ***** válasza:
mi is korán kelők vagyunk.kb 12-13 hónapos volt amikor át tért a napi egyszeri alvásra,nem volt neki egyszerű,mert álmos volt de aludni nem akart,ha meg letettem ugyanúgy mint szoktam.kb 10 körül aludt,de már délután nem tudtam elaltatni,viszont nagyon nyűgi volt.aztán nagy nehezen rá álltunk az egyszeri alvásra,11 12 között alszik kb 2 órát.este fél 7 körül vacsizik,megeszik egy egész szelet kenyeret,majd még fürcsi után kap 250 tápszert.Nem éhes,de korán kel,6-fél 7 körül,van hogy fél 6-kor fent van.Nálunk a nagyon korai kelést a foga jövésével is összetudtam kötni,mert amikor kijött egy foga,utána egy darabig megint aludt 7 fél 8-ig.most is jön a hátsó fogunk,6 körül kelünk is.pedig hidd el nagyon sokat vacsizik,tehát nagyon éhes nem lehet hajnal 6-kor.
2010. máj. 2. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!