Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen porszívós orrszívót...

Milyen porszívós orrszívót válasszak? Nektek milyen van?

Figyelt kérdés

Nekünk pisze volt de eltünt a teteje. Van amelyik könnyebben tisztítható? Vagy kevésbé kellemetlen mert szabályozza a szívóerősséget? Van egyáltalán külömbség köztük? :)

Köszi a válszod

2010. máj. 2. 07:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekünk az Arian (nem tudom h kell pontosan leírni) márkájú van. Semmi bajom vele.

*Sz*

2010. máj. 2. 08:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Ariana orrszívónk van, teljesen jó.
2010. máj. 2. 08:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekünk is Arian van. Nálunk bevált. Én be szoktam áztatni, majd utána könnyen ki tudom tisztítani. De a rövidebb végéhez befogtam egy hurkapálcikát, azzal szoktam kipiszkálni, ha nem jönne ki belőle.

A szívóerősség -tapasztalatom szerint- a porszívótól függ, mi most cseréltük le a porszívót és ezzel nehezebben tudom kiszívni, mert gyengébben szív (erősebbre szoktam szabályozni).

2010. máj. 2. 08:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekünk is Ariana van, de nem szeretem mert nem lehet szétszedni és jól tisztítani. Marad az áztatás, rázogatás, piszkálás. Szívni nagyon jól szív, de létezik olyan típusú orrszívó is, aminek a tartályát szét lehet szedni és jól lehet tisztítani.

Ha előbb tudom, akkor olyat választottam volna.

Ez a típusú olyan:

[link]

2010. máj. 2. 08:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Ariana.Nagyon jó.
2010. máj. 2. 09:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat a csöpiről ás a piszéről van vélemény?
2010. máj. 2. 09:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Az orrszívót simán szét tudom szedni, és tök könnyen ki tudom tisztítani!!!!
2010. máj. 2. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!