Milyen porszívós orrszívót válasszak? Nektek milyen van?
Nekünk pisze volt de eltünt a teteje. Van amelyik könnyebben tisztítható? Vagy kevésbé kellemetlen mert szabályozza a szívóerősséget? Van egyáltalán külömbség köztük? :)
Köszi a válszod
Nekünk az Arian (nem tudom h kell pontosan leírni) márkájú van. Semmi bajom vele.
*Sz*
Nekünk is Arian van. Nálunk bevált. Én be szoktam áztatni, majd utána könnyen ki tudom tisztítani. De a rövidebb végéhez befogtam egy hurkapálcikát, azzal szoktam kipiszkálni, ha nem jönne ki belőle.
A szívóerősség -tapasztalatom szerint- a porszívótól függ, mi most cseréltük le a porszívót és ezzel nehezebben tudom kiszívni, mert gyengébben szív (erősebbre szoktam szabályozni).
Nekünk is Ariana van, de nem szeretem mert nem lehet szétszedni és jól tisztítani. Marad az áztatás, rázogatás, piszkálás. Szívni nagyon jól szív, de létezik olyan típusú orrszívó is, aminek a tartályát szét lehet szedni és jól lehet tisztítani.
Ha előbb tudom, akkor olyat választottam volna.
Ez a típusú olyan:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!