Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Engednétek hogy a 3 hónapos...

Engednétek hogy a 3 hónapos babátokra az anyósotok, vagy a szüleitek vigyázzanak? Több órára?

Figyelt kérdés
Igazából azért kérdezem,mert a párom erősködik,hogy had viggyázzon rá az anyja,egy pár órára.(panaszkodott neki hogy én nem adom neki oda a gyereket,hozzáteszem egy házban lakunk)de ha meg nála van akkor meg üvölt a gyerek,mert nemtudja az anyósom hogy mit hogyan szeret,persze kérdezni meg nem kérdez.Hanem csak cipeli tovább,és nyugtatgatja ha esetleg a gyerek olyan pózban van nála amit nemszeret,és üvölt.Bocsi ha hosszú lettem!
2010. máj. 1. 15:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Anyumra igen, anyósomra nem, de ő messze is lakik, úgyhogy szerencsére fel sem merül.
2010. máj. 1. 19:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem anyum sajna már nincs köztünk,de a növérem olyan nekem mintha az lenne.Ő volt velem amikor a kórházból hazajöttünk.Nemrég elkellett utaznunk apával(nem nyaralni)és a nővéreméknél aludt a kislányom.Akkor 3,5 hós volt.Tesómmal imádják egymást.ő az egyetlen akire nyugodt szivvel bizom!!Mert szerintem azért mert szülsz egy babyt azért még ÉLHETSZ!Én is elmegyek havonta fodrászhoz és ez nem jelenti,hogy rossz anya vagyok mert rábizom a nővéremre a gyereket.Szerintem egy kis szabadidő jár!A párom reggeltől estig dolgozik.Igy a nővérem marad.Anyósom meg kijelentette,hogy amég pici nem vigyáz rá!4,5 hós kislány anyukája.
2010. máj. 1. 19:53
 13/16 anonim ***** válasza:
8hetes volt a kisfiam, mikor 6-7 órára az anyukámra bíztam, mert vidékről Pestre kellett mennem a nődokimhoz.Benne 100%-ig megbízom,és egy házban lakunk,ismeri a szokásait.Nagyon szeretik egymást.Az anyósomra még nem bíztam rá sohasem,csak vendégségben vagyunk együtt.
2010. máj. 1. 20:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát én nem igazán értem kinnek adja oda az ember a babáját hanem a szüleinek és anyosának.Örülj neki,hogy van aki vigyáz rá egy picit nekünk sajnos nincs senki.
2010. máj. 1. 20:53
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
én rá merem bízni anyura és anyósra is, bár utóbbi még nem vigyázott rá úgy, hogy nem voltam ott. Én sem szívesen adom ki a kezem közül, dehát egyetemre járok, a párom meg dolgozik. Anyósomra párszor rá kellett szólni, hogy ne rázza ki belőle a szuszt, de alapvetően nincs gond. 3,5 hós
2010. máj. 1. 23:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Igen,engedtem mindkét nagyinak.Anyukám már 1-2 hetes korában vigyázott a kisfiamra.Ki kellett mozdulnunk a párommal,mert eluralkodott rajtam a depresszió,a nálam okosabbak pedig ezt tanácsolták,de nem bántam meg!

A párom édesanyja is vigyázott már rá,2 óra erejéig.

Általában,ha van rá lehetőség,mindenhová viszem magammal a kis tökit.Viszont vannak helyzetek,amikor nagyon nagy segítség,hogy valaki a családból elválallja pár órára.

Az nagyon fontos,hogy megbízz abban a személyben,akire rábízod a babádat.Ha most még úgy érzed,hogy nem érett meg a feladatra,hát várjatok még egy kicsit.

Jó ötletet adott az első válaszoló!Töltsetek együtt eleinte pár órát hármasban az anyósoddal és eközben a baba és a mama is jobban "megismerkednek" egymással.

-mg

2010. máj. 2. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!