Engednétek, hogy 2 hónapos babátokat a nagyi elvigye magával bevásárolni?
Nem túl jó ötlet.
A tescoban az egyik árufeltöltő rágurította a lányom kezére a kenyereskocsit, mert nem látta, hogy a 7 hónapos lányom a bevásárlókocsiban van.
Nagy sérülésveszélynek van kitéve a gyerek és fertőzésveszélynek is. Az emberek lökdösődnek, dobálnak, csapkodnak, nem figyelnek semmire, rárázhatnak vmit a gyerek fejére, beleeshet bármi a szemébe.
Még oltva sincs rendesen.
Első válaszadó, ne menj ki az utcára, mert hátha a fejedre esik valami.
A válaszom kérdező, hogy igen én elengedném. Egyébként nekem is 2,5 hónapos a kislányom. Persze félti az ember, na de nem kell burokban nevelni. Neked pedig jót fog tenni a pihenés. Örülj neki, hogy van segítséged. Bár vihetné anyukád a parkba is, de gondolom dicsekedni szeretne a kis unokájával. Szerintem ne vedd el tőle ezt az örömöt :)
Ennyiből nem derül ki a pontos történet, de egyébként önmagában, hogy a nagyi elviszi abban sem látok kifogást illetve hogy bevásárolni vigyenek egy 2 hónapost, abban sem.
Én sem túlaggódó, túlféltő anyuka nem voltam illetve sem ez "magamnak szültem gyereket, szó sem lehet róla, hogy bárki is a közelébe menjen" típus sem.
Az elsőnek, meg ha rátolták a gyerekedre a kenyeres kocsit, legalább annyira hibás voltál, mint a polcpakoló, hiszen neked is van szemed, hogy figyelj. Valóban veszélyes az áruház ebből a szempontból, de ha van az embernek esze és használja is, minimálisra csökkenthető a veszély.
l, míg bevásárlás közben másra is kell koncentrálni. Néha, akármilyen óvatos vagy, nem tudod elkerülni, hogy nektek menjenek a bevásárlókocsikkal, rengeteg a figyelmetlen ember. Szerintem egy séta pihentetőbb és kellemesebb program mindenkinek. A segítséget fogadd el, mert pihenésre, feltöltődésre neked is szükséged van. Evés után elvinni egy sétára, szerintem tökéletes!
Jó babázást!
Hát én simán engedtem, mégis mi baja lehet??? A nagyszülők részt vettek az életében, sokat voltak itt, etették a jelenlétemben, sétáltak vele. Ennyi idősen még tuti alszik a hordozóban, tehát elindulnak, elalszik, átteszik a bevásárló kocsira, tologatják, és hazajönnek. Senki sem mászik bele a fejébe, soha nem kapott el a fiam semmit. Mondjuk én mindig azt mondtam, hogy az immunrendszernek is erősödnie kell valamitől, ha burokban tartom, majd ne csodálkozzak, hogy jééé allergiás minden szarra. Hát én lazamami vagyok, de tényleg nem tudom ép ésszel felfogni, hogy mégis mi baja lehetne egy ilyen esetben.
Hosszú távon meg igen nagy előny, hogy megszokja, hogy másokkal is el lehet menni, és nem történik tragédia. Így majd később sem üvölt, ha vigyáz rá valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!