Aki nyáron szült, hány hetesen vitte először magával bevásárolni a babáját nagy áruházba? És mibe öltöztette?
Èn nagyon hamar vittem habár télen, de ez semmit nem számít szerintem, a 3-ik héten voltunk egy DM-ben aztán szép lassan egyre több helyre, de csak hétköznap délelött mikor nem voltak sokan, aztán kb 3 hós korától már mindegy volt.
Ha van mély mózesed abba kb 4 hetes korától elviheted hosszabb bevásárlásra is, föleg délelött.
Öltöztetni arra kell figyelni kint milyen idö van, és öegyen nálad kis takaró de minimum egy pelenka amivel betakarod. habár én a hütöpult mellett a 10 hósamat is betakarom egy kicsit.
3hetesen már vonatozott a fiam. Nekünk a kocsihoz van textil mózes, abban csicsikált. Előtte Auchanban volt 2,5hetesen velem.
Egy napozó volt a kicsin, de az is meleg volt neki.
A nyári szerelése vagy body vagy napozó, de nagy melegben textilpelussal volt csak betakarva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!