Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor múlik el az üvöltős...

Mikor múlik el az üvöltős korszaka? Idegtépő 5 hetesen.

Figyelt kérdés

5 hetes a lányom de ha nem alszik akkor bömböl. Éjszakát végig alussza szerencsére. Tápszeres. Kilogikáztuk a védőnővel h nem a hasa fáj. Egyszerűen szeret kézbe lenni mert mikor fel van véve abba a pillantba csend lesz.

Idegesítő nagyon. Van egy másfèl évesem is ő tök nyugodt volt mindig. A lányom meg egy bőgőmasina. Próbáltuk a hordozókendőt nem vált be. A nagyhoz sincs türelmem miatta. Sokszor èrzem azt h bánom h megszültem. Ciki vagy sem ezt érzem.

mi a megoldás? Elegem van

2016. dec. 3. 20:01
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
90%
Bár én még nagyon kezdő anyuka vagyok(5 hetesek vagyunk mi is hasfajosok de csak az elalvassal van gond es néha kicsit nyűgös meg nincs kaki csak szelcsovel....)Tudom hogy tápszeres,de én megpróbálnám cicire rakni. Az megnyugtatja őket és a komfortszopitol meg a tejed is beindulhat.Ami pedig fájdalomcsillapító hatású számukra.Ezt valahol olvastam.😊
2016. dec. 8. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!