Mikor múlik el az üvöltős korszaka? Idegtépő 5 hetesen.
5 hetes a lányom de ha nem alszik akkor bömböl. Éjszakát végig alussza szerencsére. Tápszeres. Kilogikáztuk a védőnővel h nem a hasa fáj. Egyszerűen szeret kézbe lenni mert mikor fel van véve abba a pillantba csend lesz.
Idegesítő nagyon. Van egy másfèl évesem is ő tök nyugodt volt mindig. A lányom meg egy bőgőmasina. Próbáltuk a hordozókendőt nem vált be. A nagyhoz sincs türelmem miatta. Sokszor èrzem azt h bánom h megszültem. Ciki vagy sem ezt érzem.
mi a megoldás? Elegem van
A kendőt próbáld hordozási tanácsadóval, hátha a kötés nem tetszik neki.
Keress fel egy pszichológust, valószínűleg szülés utáni depressziód van.
Biztos, hogy elég tápszert kap? Nem lehet, hogy éhes?
"Kilogikáztuk a védőnővel h nem a hasa fáj" - hát én ebben azért nem lennék olyan biztos...
És még egy tippem van - bár az nálunk később jelentkezett: nem lehet, hogy allergiás a tápszer valamelyik összetevőjére? Nincsenek apró piros foltok rajta?
Tudom milyen ez, borzasztó - nálunk 4 hónapos korig ment ez - utána, mintha elvágták volna... "lett" egy totál jó fej gyerekem :-)
Nem csoda, de az hogy ilyen hamar és ennyire, az gondot jelent(het).
Kérj segítséget rokonoktól, barátoktól, hívj bébiszittert. Foglalkozz a problémával, mielőtt a gyerekeken vezetnéd le a dühödet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!