Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mászni tudó babák anyukái,...

Mászni tudó babák anyukái, hogyan oldjátok meg ezeket?

Figyelt kérdés

-hogy ne menjen a forró kályhához

-hogy a szekrényből ne húzza ki a tányérokat

-hogy ne menjen a bejárati ajtóhoz, meg ne üsse valaki

2016. nov. 29. 15:55
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Sajnos ordít, ha nem tud szabadon mászkálni. Próbáltam, hogy amíg dolgom van beteszem a járókába, de nem szeret benne lenni.
2016. nov. 29. 16:40
 12/21 anonim ***** válasza:
2016. nov. 29. 16:40
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik gyerek, amíg főztem, jött utánam, és pakolta az edényeket. Az egyik szekrénybe direkt olyanokat raktam, amik nem törékenyek (lábos, fazék, műanyag tányér), azokat pakolhatta.

A másik gyerek, amíg főztem, végig sírva kapaszkodott a lábamba, úgyhogy akkor főztem, amikor aludt.

A bejárati ajtón sose jött be váratlanul senki, mindig csöngettek/kopogtak.

Forró kályhánk nem volt, nem tudom, Nálatok milyen az elrendezés, vagy a gyereket kell elzárni a kályhától, vagy fordítva, pl. bezárod a kályhához vezető ajtót, amíg nem tudsz rá figyelni.

Én 11 hónaposan már le mertem róluk venni a szememet, a szobájuk bababiztosra volt kialakítva, ha másik szobában tettem-vettem, hallgattam, hogy mit csinálnak (a hangokból meg tudtam állapítani), és időnként rájuk néztem.

2016. nov. 29. 17:24
 14/21 anonim ***** válasza:
9%
Miért nem a szobájában van? Enyém csak ott mászhatott kúszhatott. Addig én főztem, fürödtem bármit tehettem. A konyha tabu oda nem jöhet be most 5,5 évesen sem.
2016. nov. 29. 17:52
 15/21 anonim ***** válasza:
78%
Azta, nem mehet be a konyhaba a gyerek? Gondolom, a haloszobaba se. Szigoruan a gyerekszoba;))
2016. nov. 29. 18:14
 16/21 anonim ***** válasza:
90%
Biztonsági kapu. A szobák egybe nyílnak, csak ott mászkálhat
2016. nov. 29. 18:39
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk konvektor van, így csak ritkán nagyon forró, én úgy gondolom, ha odamegy és megfogja, akkor megtanulja, hogy forró elég hamar. Ha fáradt/elesős hangulatban van, akkor odateszek egy nagy párnát. Alsó szekrényekben nincs törékeny és gyerekzár is van. Az ajtó kulcsra van zárva, nem jön be senki csak úgy. Ezek abszolút megoldható problémák.
2016. nov. 29. 19:54
 18/21 anonim ***** válasza:
12%
Mindenhova máshova mehet. A konyha nem gyereknek való.
2016. nov. 29. 20:55
 19/21 anonim ***** válasza:
68%
Nem gyerekeknek valo? Hu, meg jo, hogy a 8, 13 es 17 eves gyerekeim tuleltek, hogy tartozkodhattak a konyhaban.
2016. nov. 29. 21:01
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Van könnyen mozgatható játékpolcunk, azt szoktam a kályha elé tenni, a másik szobában a nagy ágy mögött van, oda úgyse megy. Elég stabil, unokatesó nem borította fel felálláskor sem, remélem ő se fogja.

A konyhában alul edények, műanyagok vannak meg ajtózár. Sütőzárat is szeretnék majd.

Az ajtókat zárom. A benti ajtók elé is szeret beülni, óvatosan nyitom.

2016. nov. 29. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!