Mászni tudó babák anyukái, hogyan oldjátok meg ezeket?
-hogy ne menjen a forró kályhához
-hogy a szekrényből ne húzza ki a tányérokat
-hogy ne menjen a bejárati ajtóhoz, meg ne üsse valaki
Az egyik gyerek, amíg főztem, jött utánam, és pakolta az edényeket. Az egyik szekrénybe direkt olyanokat raktam, amik nem törékenyek (lábos, fazék, műanyag tányér), azokat pakolhatta.
A másik gyerek, amíg főztem, végig sírva kapaszkodott a lábamba, úgyhogy akkor főztem, amikor aludt.
A bejárati ajtón sose jött be váratlanul senki, mindig csöngettek/kopogtak.
Forró kályhánk nem volt, nem tudom, Nálatok milyen az elrendezés, vagy a gyereket kell elzárni a kályhától, vagy fordítva, pl. bezárod a kályhához vezető ajtót, amíg nem tudsz rá figyelni.
Én 11 hónaposan már le mertem róluk venni a szememet, a szobájuk bababiztosra volt kialakítva, ha másik szobában tettem-vettem, hallgattam, hogy mit csinálnak (a hangokból meg tudtam állapítani), és időnként rájuk néztem.
Van könnyen mozgatható játékpolcunk, azt szoktam a kályha elé tenni, a másik szobában a nagy ágy mögött van, oda úgyse megy. Elég stabil, unokatesó nem borította fel felálláskor sem, remélem ő se fogja.
A konyhában alul edények, műanyagok vannak meg ajtózár. Sütőzárat is szeretnék majd.
Az ajtókat zárom. A benti ajtók elé is szeret beülni, óvatosan nyitom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!