Mászni tudó babák anyukái, hogyan oldjátok meg ezeket?
-hogy ne menjen a forró kályhához
-hogy a szekrényből ne húzza ki a tányérokat
-hogy ne menjen a bejárati ajtóhoz, meg ne üsse valaki
-nálunk nincs de a sütőtől elhoztam akárhányszor odament.
-szekrényzárral oldottam meg ha nem tudtam feljebb pakolni
-onnan is elhozom
-kályha nincs, így azt nem tudom, de el kellene keríteni pl babakarámmal vagy lehet kapni kifejezetten kályha elé való rácsot.
-az alsó polcokra műanyag edényeket pakoltam, amiket nyugodtan kiszedhetett
-a bejárati ajtó zárva volt, tehát ha valaki be akart jönni, azt csöngetett vagy ha kulccsal nyitott az ajtót, azt hallottam és ha kellett elhoztam onnan a gyereket
-kályha nincs
-alul nincs törékeny, érdemes elpakolni minden veszélyest
-zárjuk az ajtót, nem nyit ránk akárki. Benti ajtókon pedig alap, hogy kopogunk (gyerek sosincs teljesen egyedül).
5, nehogy már azt mondd, hogy az a normális, hogy nem bababiztos helyen magára hagyd a gyereket?!
Még bababiztos helyen se kéne. Egy mászó gyereket már sokkal több baleset érhet, mint egy játszószőnyegen fekvőt.
Kérdezô!
Egyszerű: vidd magaddal, foglald le, főzz röviden!
Le lehet pontozni, nem divat manapság, de én nem engedtem önállóan garázdálkodi az egész lakásban. Persze nem mindegy mekkora a lakás és mennyire belátható. Csak gyeekbiztos helyen engedtem egyedül mászkálni. Babakarámmal kerítettem el ami veszélyes lett volna.
Te ismered a lakás elrendezését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!