Nem birom feldolgozni, hogy majdnem megfulladt a gyerekem!?
Figyelt kérdés
Tegnao este egy alma darab akadt a torkán a 10 honapos lanyomnak! Es hosszu percekig fuldoklott. En sikoltoztam kiabaltam. A parom utogette a hatat probalt rajta segiteni! Mentot hivtam es kb ha jol emlekszem osszesen 8-10 percig tartott az egesz. De nem emlekszem,mert bepanikoltam! A mentosok is hosszu percek utan vettek fel es nem ertettek amit mondok,minden 2x kellett elmondanom! Nem is emlekszem a tortentekre! Csak a lanyom voroses kek fejere! Es amikor beszeltem a mentosokkel,akkor lett jobban! En utana sokot kaptam. Lelkiismeretfurdalasom van! Es feltem a gyerekem! Es rossz anyanak erzem magam! Szornyu erzes! Higx dolgozzan ezt fel?2016. nov. 22. 13:30
11/12 mi a fene válasza:
Ne vádold magadat, nyugodj meg.Engem az unokám majdnem belefojtott az uszodában, az örvénybe. A nyakamba kapaszkodott, a viz meg elkapott, a lábam kicsúszott alólam , és vitt a viz. Próbáltam kapaszkodni de ugye csúszott a párkány, ő meg nem mert elengedni. Az úszómester húzott ki, még az anyunak se mertük elmondani, de vele megbeszéltük, hogy ilyet többé nem csinálunk.Azóta a tájára se megyek.
12/12 anonim válasza:
nem a te hibád ne vádold magad tényleg. nekem a kislányom mikor olyan két éves volt pont egy almát nyelt félre és nem kapott levegőt,szó szerint fuldoklott. egyedül voltam vele nagyon megijedtem de valahogy ösztönesen felkaptam és lenyultam a torkán ahogy csak tudtam,hogy a megakadt alma lemenjen. le is ment és kapott újra levegőt. utána jött a sokk,remegett kezem lábam,azthittem elájulok és sírtam. de akkor ott abban a helyzetben a legfontosabb hogy ne blokkolj le. az ráér utána,akkor cselekedni kell. az anyai ösztönök meg fogják súgni mit kell tenned egy adott helyzetben. legalábbis nekem mindig igy volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!