Nem birom feldolgozni, hogy majdnem megfulladt a gyerekem!?
Ez bárkivel előfordulhat, de könnyen megelőzhető, ha csak akkora darab almát adsz amit el tud rágni, illetve felügyeled, amíg eszik.
Nem kell, hogy lelki ismeret furdalásod legyen, te mindent a legjobb tudásod szerint csináltál. Ebből az esetből pedig tanultál és legközelebb még elővigyázatosabb lesz, csak vigyázz, hogy ne ess át a ló túl oldalára, mert azzal többet ártasz, mint használsz.
én pont fordítva vagyok, addig vagyok totál higgadt és erős, míg baj van, és csak akkor esek össze, amikor elmúlt a baj :)
a gyermekem anyatejet nyelt félre, abszolut nem vett levegőt, nem köhögött, totál semmit nem csinált...hívtam a mentőket nagy pánikban, az utasításokat hajtottam végre, figyeltem a légzést, rendbe jött, kiértek, ahogy megnyugodtam, KO.
vagy amikor órákig sírt nem tudtam miért, és vigasztaltam órákon át, szívem majd' megszakadt, talán pirkadatra elaludt, csend béke, és akkor tört ki belőlem a tehetetlen zokogás. még most is megkönnyezem ezeket.
de mindig bennem van, hogy a gyermek RÁM tud számítani és nem eshetek össze, soha nem adhatom fel, ha szüksége van rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!