Melyik házimunkát végzed a babád ébrenléte alatt és melyiket az alvásidejében?
1 éves, tehát nagyon belevonni még nem tudom semmibe.
Majdnem mindent meg tudok csinálni, amikor ébren van. Bár én egyben nem takarítok 3 órát. Arra sajnálnám tőle elvenni az időt. Azt akkor csinálom, ha hazaér a férjem. Ilyen pl. a porszívózás. Ha hazaért a férjem, akkor legtöbbször elmennek egy rövid sétára, na én akkor porszívózok meg felmosok.
A mosógépet segít bepakolni.
Teregetésnél egyesével dobálja szét a ruhákat szóval nem unatkozik.
Ha szedem le őket akkor van mikor ő is jön és húzza le a ruhákat a szárítóról.
Mosogatásnál általában a fiókot pakolja, szeret a konyhában tevékenykedni, ami nem neki való az el van zárva vagy magasra van rakva, de sokszor pl etetőszékben van ilyenkor.
Főzés attól függ, sokszor a tízórai ideje is elég, olyat kap, amit tud csipegetni én pedig igyekszem olyat főzni amit gyorsan oda tudok rajni. Ha pepecsebb akkor ha a férjem is itthon van egyébként 4 műszakos munkarendben dolgozik szóval ha délelőttös is fél 3-ra itthon van.
Sepregetni meg felmosni is leginkább amikor etetőszékben van. Egyébként étkezések után ha jó kedve van képes percekig ellenni 2 babakanállal szóval szerencsém van vele.
Alvásidőben a játékai összepakolásán kívül nem nagyon van olyan amit sűrűn kell csinálni, fürdőben ilyenkor takarítok, ha kell port törölni vagy ablakot tisztítani akkor azt mikor alszik.
Nálunk kicsi a lakás és a konyha a szobája mellett van, felkel rá. A fürdőre pl nem meg a nappaliban is tudok tevékenykedni.
Porszívózás akkor amikor a férjem leviszi mert 3 hónapos kora óta fél a porszívótól, én nem erőltetem.
14 hónapos kisfiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!