Fél óráig altatom, majd alszik 20 percet, kész vagyok már ettől. Más babája is ilyen?
Persze, mert úgy szoktattad, hogy napközben így alszik el :)
Én azt mondom, hogy kicsit hagyd sírni, elalszik magától is, máshogy nem fog ez menni...
Nem értek egyet az előttem szólóval. Öröm, hogy az ő babája jó alvó. De el lehet hinni, hogy minden baba más és más. Nem szoktatás kérdése kimondottan, hogy hogyan alszik el. Az én fiam hamarabb fulladna bele a sírásba, minthogy elaludna.
Kedves Kérdező! Igen, másnak is van ilyen babája :). Nem lehet, hogy még nem álmos, csak kicsit fáradt már? Talán kicsit később fektesd le, hátha könnyebben elalszik. De ne várd meg, míg túlbillen és már az álmosságtól nem bír aludni. Írtó nehéz, a fiam 8 hós de még mindig nem tudom mindig eltalálni.
20 perc elteltével, amikor megébred, próbáld visszaaltatni. Van, hogy nekem sikerül és akkor alszik még 1.5 órát!
Az is kérdés, hogy hogyan altatod. Lehet, hogy más módszert is ki kéne próbálnod, hátha valamelyik gyorsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!