9 hónaposnak nem sok ez karácsonyra?
Figyelt kérdés
Ti mennyi ajándékot adnátok ilyen idős gyereknek? A feleségem úgy érzem kicsit túlzásba esett. Vett sütifaló kincsesbödönt, daloló mesekönyvet, gyűrűpiramist, tanuló telefont és egy nosiboo orrszívót.(bár ezt amúgy is kellett volna) Ezek mellett kap nagyszülőktől, dédszülöktől, keresztszülőktől. Szerintem rengeteg lesz neki, és nem fogja érteni.2016. nov. 15. 15:09
11/17 anonim válasza:
1 éves keresztlányom nem kap semmit a szüleitől, mivel tudják, hogy a nagyik mindent összevásárolnak helyettük is.
Úgyse tudja mit kitől kapott, maximum az ajándéknak örül ideig óráig vagy épp nem is érdekli, csak a csomagolás.
12/17 anonim válasza:
Szerintem válasszatok ki egyet, a többit meg kapja meg szülinapjára.
13/17 anonim válasza:
Rengeteg, az én ,2,5 éves fiam tőlünk egy játékot és egy könyvet kap és nem azért mert nem engedhetnénk meg többet. Tanulja meg értékelni a dolgokat, bár egy 9hósnál ez még nem opció. Szerintem se adjátok oda neki az összeset egyszerre.
14/17 anonim válasza:
Ez 4 játék (az orrszívót ne számoljuk bele). Szerintem egyáltalán nem sok.
15/17 anonim válasza:
Szerintem nem sok, csak egyik sem a korának megfelelő.
17/17 anonim válasza:
beszéljétek meg a nagyikkal, dédikkel, hogy ne vegyenek más ajándékot, hanem ezek valamelyikét "vegyék át". legalább biztos nem lesz duplázás, meg fölösleges, használhatatlan, gyenge minőségű kacat.
amúgy nem, nem sok ajándék ez, tekintve, hogy nem is fogja érdekelni a gyereket. a lényeg, hogy csillogós, zörgős papírba csomagoljátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!