Mit csináljak hogy türelmesebb legyek?
Tényleg mindent ugy csináltam hogy neki legyen jó , soha nem néztem azt hogy nekem jol esne egy kicsi pihi
Ebbe a mondatban szépen leirtad, hogy mi az oka mindennek. Amíg pici, nyilván jut idő pihenni, de ha már megy, és arra szokott rá, hogy mindig ugrasz, akkor nehéz vele megértetni, hogy ezentúl nem ugrasz mindig és azonnal.
Első körben magaddal kell ezt lerendezni, hogy belásd, igenis jó anya vagy attól ha szakítasz időt magadra a teendőidre, ő pedig egyedül jatszik. Amíg ez benned ellenállást vált ki, addig nem is tudod magabiztosan mondani neki, hogy már pedig ez így lesz és tudja hogy el is éri amit akar.
Utána apránként hozzá kell szoktatni ahhoz, hogy vannak időszakok amikor te mást csinalsz. Erre jó a napirend, mert megtanulja, hogy mi után mi jön, és így lesz amikor csak dedikaltan vele foglalkozol, és meg kell, hogy tanulja mikor van ideje a pihenesnek.
Nehéz lesz a sirasnak nem engedni, de ha következetes vagy, sikerülni fog.
Gondolom nincs napirend nálatok, ezzel kezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!