Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiságyban altatók! Mit tanácso...

Kiságyban altatók! Mit tanácsoltok? Praktikák elalváshoz? Részletek lent.

Figyelt kérdés
egyre többször a fiam szopi után alszik el, nem a kiságyban. "eddig" egyedül elvolt (még csak 10 napos). most ha cicin elalszik és leteszem a kiságyba és felébred, akkor sír, nem elég neki, hogy simizem, ott vagyok vele vagy dúdolok. nem akakrom sírni hagyni de kikapkodni sem az ágyból. ha leteszitek és sír, mit tesztek? most próbálkozom, hogy még ébren letegyem, de már így sem alszik el egyedül.
2010. ápr. 28. 15:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Babazenés író vagyok - a netről töltöttük le 4 cd-jük van, keress rá a google-ban: babazene.

Kislányom a pociban is hallgatta és én is imádtam, mikor megszületett, akkor is hallgattattuk vele itthon, de engem folyton megríkatott. 6-7 hét után vettem elő újra és azóta hallgatjuk minden elalváskor.

Szerintem nagyon szép és aranyos.

2010. ápr. 29. 14:36
 12/12 A kérdező kommentje:
köszi! rákeresek!
2010. ápr. 29. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!