Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tettél már valami olyat,...

Tettél már valami olyat, akaratlanul is, ami után valami baja lett a babádnak?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy mondjuk elöl hagytál valamit, ami veszélyes volt, vagy nem figyeltél oda és leesett valahonnan. Az is érdekelne, hogy mit éreztél ezek után!
2010. ápr. 28. 14:55
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

2 ilyen eset volt nálunk, utálom érte magam. Az egyik, mikor g hósan leesett az ágyról. Nem lett baja, szőnyegre huppant, de nagyon sírtunk.

A másik a durvább. Tetőtéri szobában lakunk. Egyetlen egyszer felejtettem nyitva a korlátot a lépcsőnél. Nézem, hol a gyerkőc (két kis nadrágot tettem el a szekrénybe közben, ez volt a hiba)...a második(felülről) lépcsőfokon térdelt, mintha akart volna lemászni. Az volt a szerencse, hogy korán megtanult lemászni mindenről, így érzékelhette, hogy az mélyebben van és tudta, hogy meg kell fordulnia...különben...tragédia lett volna! Utálom magam érte, az én hibám volt. :(

2010. ápr. 30. 22:15
 32/32 anonim ***** válasza:
64%
Magasföldszintes a házunk. Fent a lépcsőn megálltam az 1 éves totyogós lányommal. Elfordultam, hogy kinyitom az ajtót kulccsal. A gyerek persze megindult egyedül a lépcsőn lefelé. Ez még nem is lett volna akkora baj, mert kapaszkodott a korlátba. De a kutyám meg meglátott egy biciklist, és lerohant a lépcsőn, lelökte a lányom. 10 lépcsőfokot gurult, öklömnyi púp lett a fején. Én jobban bőgtem mint ő, hogy milyen felelőtlen vagyok. Ráadásul épp aznapra jelentkezett be a védőnő, persze látta a nagy lila puklit a fején. 2 hétig hívogatott utána, hogy miért nem vittem be a gyereket a kórházba. Én nem akartam, hogy emiatt vizsgálgassák, szerencsére nem hányt, nem vérzett, nem volt aluszékony. Azóta lépcsőn nagyon vigyázok.
2010. ápr. 30. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!