Tettél már valami olyat, akaratlanul is, ami után valami baja lett a babádnak?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy mondjuk elöl hagytál valamit, ami veszélyes volt, vagy nem figyeltél oda és leesett valahonnan. Az is érdekelne, hogy mit éreztél ezek után!2010. ápr. 28. 14:55
31/32 anonim 

válasza:

2 ilyen eset volt nálunk, utálom érte magam. Az egyik, mikor g hósan leesett az ágyról. Nem lett baja, szőnyegre huppant, de nagyon sírtunk.
A másik a durvább. Tetőtéri szobában lakunk. Egyetlen egyszer felejtettem nyitva a korlátot a lépcsőnél. Nézem, hol a gyerkőc (két kis nadrágot tettem el a szekrénybe közben, ez volt a hiba)...a második(felülről) lépcsőfokon térdelt, mintha akart volna lemászni. Az volt a szerencse, hogy korán megtanult lemászni mindenről, így érzékelhette, hogy az mélyebben van és tudta, hogy meg kell fordulnia...különben...tragédia lett volna! Utálom magam érte, az én hibám volt. :(
32/32 anonim 

válasza:

Magasföldszintes a házunk. Fent a lépcsőn megálltam az 1 éves totyogós lányommal. Elfordultam, hogy kinyitom az ajtót kulccsal. A gyerek persze megindult egyedül a lépcsőn lefelé. Ez még nem is lett volna akkora baj, mert kapaszkodott a korlátba. De a kutyám meg meglátott egy biciklist, és lerohant a lépcsőn, lelökte a lányom. 10 lépcsőfokot gurult, öklömnyi púp lett a fején. Én jobban bőgtem mint ő, hogy milyen felelőtlen vagyok. Ráadásul épp aznapra jelentkezett be a védőnő, persze látta a nagy lila puklit a fején. 2 hétig hívogatott utána, hogy miért nem vittem be a gyereket a kórházba. Én nem akartam, hogy emiatt vizsgálgassák, szerencsére nem hányt, nem vérzett, nem volt aluszékony. Azóta lépcsőn nagyon vigyázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!