Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tettél már valami olyat,...

Tettél már valami olyat, akaratlanul is, ami után valami baja lett a babádnak?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy mondjuk elöl hagytál valamit, ami veszélyes volt, vagy nem figyeltél oda és leesett valahonnan. Az is érdekelne, hogy mit éreztél ezek után!
2010. ápr. 28. 14:55
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
10 hósan betettem a bébikompba, hogy megmelegítsem az ebédjét, ő már tekert is, majd háttal leesett a lépcsőn a garázs felé, mert ugy kapkodtam, hogy a rácsot nem zártam be. 10 fokot huppogott végig, nem esett ki, mert háttal gurult, lilára ütötte a kis arcát. Ha előre gurul le, szerintem nem éli túl, de komoly baja lett volna. Nagyon nagy hiba igy kapkodni! Ahogy hallodtam a zakatolást, ahogy zuhog lefelé...én ezt sosem felejtem el! úgy szorítottam magamhoz, az apja vette ki a kezemből és nézte , hogy nem tört e darabokra a kis teste. Semmi baja sem lett. Írtózatos ijedség lett urrá rajtam. Nagyon vigyázzatok a kicsitekre!!!
2010. ápr. 28. 15:04
 2/32 anonim ***** válasza:
100%

2 hónaposan a széken hagytam a babahordóban, megbillent, és leesett:-S

Nem lett semmi baja, csak nagyon megijedt, én is, el kezdtem sírni, nagyon rossz volt:-(

2010. ápr. 28. 15:20
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

15:04. Megkönnyeztem a sztoridat.

Nálunk a legdurvább, ami szintén kapkodás miatt történt az az volt, mikor fürdéshez készültünk és a kádálványt nem jól akasztottuk be. Hozta a párom a káddal a vizet, rátette a kádálványra, bele a baba. Egy perc nem telt el, összeszakadt az egész. A szerencs az volt, hogy a földtől kb. 30 centire beakadt valamibe az állvány és a párom keze a babánk feje alatt volt.

Persze így is volt nagy sírás az ijedtségtől, de szerencsére nem lett baja.

Azóta sem merem egyedül fürdetni a picinket és mindkettőnket furdal a lelkiismeret.

2010. ápr. 28. 15:23
 4/32 anonim ***** válasza:
94%
Apa egyszer nyitva hagyta a rácsot az emeleten és kislányom elindult lefelé.Kb. tiz lépcsöfok után elkezdett sirni hogy vissza szeretne jönni.Mikor megláttam ugy megijedtem mint még soha ha elcsuszik vagy megbotlik nem élte volna tul.Azt a fejmosást nem felejtette el az apja amit akkor kapot.Szerencsére nem lett baja de lehetett volna.
2010. ápr. 28. 15:23
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Olvasva ezeket a történeteket, írtó szerencsésnek érzem magamat. Lassan 8 hós lesz a kisfiam és még semmi ilyesmi nem történt vele. Max autóba betételnél beütöttük a fejét, vagy ajtón kifelé jövet a kezét beleütötte. De még sírás sem volt.

Már előre félek az első ilyen "balesetünktől".

2010. ápr. 28. 15:29
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, de most "megkönnyebbültem", hogy nem csak én voltam figyelmetlen :( Babám a pelenkázóról esett le,ott álltam mellette! :( Sosem bocsájtom meg magamnak. :( Szerencsére nem lett baja, de nem sokon múlott :(
2010. ápr. 28. 15:49
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
8hónapos volt,mikor pelenkáztam,fürdés után figyelem elterelésként oda adtam a tusfürdőjét játszani.Közbe apával is beszélgettem.Mikor odanéztem láttam,hogy folyik a nyakán és tuti biztos voltam benne,hogy ivott is belőlle.De abban a pillanatban hányni kezdett,orrán száján jött a hab.Porszivossal szivtam a mentő hamar kijött,mire ideért már nem volt semmi baj.Apa sirt én enyhe sokkot kaptam.Bevittek minket megfigyelésre a mentős alig tudott megvigasztalni,nem birtam abba hagyni a sírást,gyötört a lelkiismeretfurdalás na meg nagyon-nagyon sajnáltam.2napot voltunk kórházba,a tusfürdő nem tartalmazott méreganyagot igy nem mosták ki a gyomrát.A kórházban "illatos babának"hívták.Még élek nem felejtem ezt el.Szó szerint belebetegedtem.
2010. ápr. 28. 16:38
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem jól lett bekötve a hordozka, és a kanyarban felborult,de nem esett ki belőle, mert az öv tartotta,és még csak fel sem ébredt, de én nagyon megijedtem,és majd nem ebből lett a karambol:(
2010. ápr. 28. 21:56
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap volt pont 7 hetes a lányom és a délutáni alvás után mikor kivettem az ágyából, annyira bújt hozzám, hogy kikarmoltuk az arcocskáját a czipzáros felsőmmel, ami sikeresen ki is vérzett. Ő az ijjedségtől és gondolom a fájdalomtól sírt,én pedig a figyelmetlenségemtől. Máskor is volt már rajtam pedig ez a felső, mert könnyű benne szopiztatnom. Azóta is fejgörcsöm van, hogy hogy lehettem ennyire figyelmetlen!!!
2010. ápr. 29. 05:13
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Fél éves lehetett a kiskocsibol fordult ki.Végülis az én hibám mert kicsuszott a kezembol a kocsi bele egy lyukba és zsupsz elöre,én már csak arra eszméltem hogy a gyereken a kocsi.Jézusom annyizra megijedtem, 1tized másodperc allat felkaptam és együtt sirtunk.Nem lett egy karcolása sem,hála az égnek.

Veled mitörtént?:)

2010. ápr. 30. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!