Tettél már valami olyat, akaratlanul is, ami után valami
baja lett a babádnak?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy mondjuk elöl hagytál valamit, ami veszélyes volt, vagy nem figyeltél oda és leesett valahonnan. Az is érdekelne, hogy mit éreztél ezek után!
10 hósan betettem a bébikompba, hogy megmelegítsem az ebédjét, ő már tekert is, majd háttal leesett a lépcsőn a garázs felé, mert ugy kapkodtam, hogy a rácsot nem zártam be. 10 fokot huppogott végig, nem esett ki, mert háttal gurult, lilára ütötte a kis arcát. Ha előre gurul le, szerintem nem éli túl, de komoly baja lett volna. Nagyon nagy hiba igy kapkodni! Ahogy hallodtam a zakatolást, ahogy zuhog lefelé...én ezt sosem felejtem el! úgy szorítottam magamhoz, az apja vette ki a kezemből és nézte , hogy nem tört e darabokra a kis teste. Semmi baja sem lett. Írtózatos ijedség lett urrá rajtam. Nagyon vigyázzatok a kicsitekre!!!
2010. ápr. 28. 15:04
2/32 anonim válasza:
2 hónaposan a széken hagytam a babahordóban, megbillent, és leesett:-S
Nem lett semmi baja, csak nagyon megijedt, én is, el kezdtem sírni, nagyon rossz volt:-(
2010. ápr. 28. 15:20
3/32 anonim válasza:
15:04. Megkönnyeztem a sztoridat.
Nálunk a legdurvább, ami szintén kapkodás miatt történt az az volt, mikor fürdéshez készültünk és a kádálványt nem jól akasztottuk be. Hozta a párom a káddal a vizet, rátette a kádálványra, bele a baba. Egy perc nem telt el, összeszakadt az egész. A szerencs az volt, hogy a földtől kb. 30 centire beakadt valamibe az állvány és a párom keze a babánk feje alatt volt.
Persze így is volt nagy sírás az ijedtségtől, de szerencsére nem lett baja.
Azóta sem merem egyedül fürdetni a picinket és mindkettőnket furdal a lelkiismeret.
2010. ápr. 28. 15:23
4/32 anonim válasza:
Apa egyszer nyitva hagyta a rácsot az emeleten és kislányom elindult lefelé.Kb. tiz lépcsöfok után elkezdett sirni hogy vissza szeretne jönni.Mikor megláttam ugy megijedtem mint még soha ha elcsuszik vagy megbotlik nem élte volna tul.Azt a fejmosást nem felejtette el az apja amit akkor kapot.Szerencsére nem lett baja de lehetett volna.
2010. ápr. 28. 15:23
5/32 anonim válasza:
Olvasva ezeket a történeteket, írtó szerencsésnek érzem magamat. Lassan 8 hós lesz a kisfiam és még semmi ilyesmi nem történt vele. Max autóba betételnél beütöttük a fejét, vagy ajtón kifelé jövet a kezét beleütötte. De még sírás sem volt.
Már előre félek az első ilyen "balesetünktől".
2010. ápr. 28. 15:29
6/32 anonim válasza:
Jaj, de most "megkönnyebbültem", hogy nem csak én voltam figyelmetlen :( Babám a pelenkázóról esett le,ott álltam mellette! :( Sosem bocsájtom meg magamnak. :( Szerencsére nem lett baja, de nem sokon múlott :(
2010. ápr. 28. 15:49
7/32 anonim válasza:
8hónapos volt,mikor pelenkáztam,fürdés után figyelem elterelésként oda adtam a tusfürdőjét játszani.Közbe apával is beszélgettem.Mikor odanéztem láttam,hogy folyik a nyakán és tuti biztos voltam benne,hogy ivott is belőlle.De abban a pillanatban hányni kezdett,orrán száján jött a hab.Porszivossal szivtam a mentő hamar kijött,mire ideért már nem volt semmi baj.Apa sirt én enyhe sokkot kaptam.Bevittek minket megfigyelésre a mentős alig tudott megvigasztalni,nem birtam abba hagyni a sírást,gyötört a lelkiismeretfurdalás na meg nagyon-nagyon sajnáltam.2napot voltunk kórházba,a tusfürdő nem tartalmazott méreganyagot igy nem mosták ki a gyomrát.A kórházban "illatos babának"hívták.Még élek nem felejtem ezt el.Szó szerint belebetegedtem.
2010. ápr. 28. 16:38
8/32 anonim válasza:
Nem jól lett bekötve a hordozka, és a kanyarban felborult,de nem esett ki belőle, mert az öv tartotta,és még csak fel sem ébredt, de én nagyon megijedtem,és majd nem ebből lett a karambol:(
2010. ápr. 28. 21:56
9/32 anonim válasza:
Tegnap volt pont 7 hetes a lányom és a délutáni alvás után mikor kivettem az ágyából, annyira bújt hozzám, hogy kikarmoltuk az arcocskáját a czipzáros felsőmmel, ami sikeresen ki is vérzett. Ő az ijjedségtől és gondolom a fájdalomtól sírt,én pedig a figyelmetlenségemtől. Máskor is volt már rajtam pedig ez a felső, mert könnyű benne szopiztatnom. Azóta is fejgörcsöm van, hogy hogy lehettem ennyire figyelmetlen!!!
2010. ápr. 29. 05:13
10/32 anonim válasza:
Fél éves lehetett a kiskocsibol fordult ki.Végülis az én hibám mert kicsuszott a kezembol a kocsi bele egy lyukba és zsupsz elöre,én már csak arra eszméltem hogy a gyereken a kocsi.Jézusom annyizra megijedtem, 1tized másodperc allat felkaptam és együtt sirtunk.Nem lett egy karcolása sem,hála az égnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!