Meddig tart ez az egész nap szopizós időszak?
Ez baba- és anyafüggő. Az én babám sosem lógott egész nap rajtam, de én nem is hagytam volna. Én szoptattam igény szerint, hogy azért a 2 óra meglegyen az etetések között legalább. Szerencsés voltam, mert a babám 5 perc alatt megkajált.
Igazából most már ez csak tőled függ. Egy icipici rendszert próbálj vinni az életetekbe, mert az fontos a babának, és persze neked is. Ne hagyd, hogy egész nap rajtad legyen, mert később nehezebb lesz leszoktatni magadról. Most ez így keményen hangzik, de muszáj megtenned, és jobb minél hamarabb. Most még nem érzed tehernek, de pár hét múlva már annak fogod.
Próbáld kihúzni az etetések közti időt, ezzel nem azt akarom mondani, hogy éheztesd, vagy adj neki mást. Csak legyen egy kis eltelt idő az etetések között, és közben menjetek sétálni, vagy csináld a dolgod, házimunka, vagy foglalkozz magaddal, vagy játszatok, vagy pihenjetek, vagy amihez kedvetek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!