A sok negatív töltetű bölcsis hozzászólás miatt elég rosszul érzem magam. Most akkor tényleg ennyire rossz anya lennék?
Fiam 15-16 hónapos lesz, amikor muszáj lesz neki bölcsibe menni. de én úgy látom rajta, hogy nem lesz gond. Szereti az embereket, a gyerekeket, a társaságot. A bölcsi is nagyon szép, igényes. A gondozónők közvetlenek és nagyon aranyosak.
Itt olvastam egy csomó bölcsis hozzászólást és a többség negatívan áll hozzá, és ez miatt most elég rosszul érzem magam. Lelkiismeret-furdalásom van és rossz anyának érzem magam. De mit kellene tennem, ha a család messze él, apa dolgozik, nevelőnő annyit kér, mint amennyi a fizetésem lenne és muszáj nekem is dolgozni, mert amink most van abból éppen csak megélünk. :(
Nyugodtan add bölcsibe a csemetédet.
A kisebbet én is szeretném majd, mert a GYES nem elég semmire. De lehet, hogy nem fog menni, mivel a településünkön nincs bölcsi. A közeli városban pedig dugig vannak már. Hiába várnának vissza a munkahelyemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!